Βιτρίνες έργα τέχνης. Πώς ο οίκος Hermès αποπλάνησε τη Νέα Υόρκη
"Η φιλοδοξία μου είναι να κάνω έργα τέχνης τα οποία ενσωματώνουν πλήρως τα προϊόντα, όχι ένα έργο με το προϊόν μέσα... Προσέγγισα τα προϊόντα ως σχήματα και υλικά και τα μεταμόρφωσα σε αφηρημένη εγκατάσταση" είπε στο Designboom, ο Levi van Veluw για τη συνεργία του με τον οίκο πολυτελείας Hermès.
Τα έργα τέχνης του Ολλανδού καλλιτέχνη "εκτίθενται" στη μπουτίκ Hermes στην Νέα Υόρκη, στο νούμερο 690 και 691 της Madison Avenue. Τα ιδιότυπα installation του ενσωματώνουν προϊόντα του οίκου σε περίτεχνα φόντα κατασκευασμένα από καπλαμά.
Με αφετηρία του το φετινό θέμα του Hermès "Φύση, σε πλήρη καλπασμό" ο Ολλανδός καλλιτέχνης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον οίκο και εμπνέεται τις εγκαταστάσεις του ως τρισδιάστατες ξύλινες εκδοχές των εμβληματικών φουλαριών του οίκου.
SPONSORED
Σεισμός στην Εύβοια: Από Δευτέρα ξεκινούν οι καταγραφές ζημιών - Άμεσα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις
20:11
Πρώτη ήττα για Ντουπλάντις μετά από σχεδόν τρία χρόνια και 40 νίκες - Ποιος του στέρησε την κορυφή
20:00
Στις «φλόγες» ξανά η Μέση Ανατολή - «Νόμιμοι στόχοι ΗΠΑ, Ισραήλ και οι σύμμαχοι τους», λέει το Ιράν
19:49
Ο Αντονέλι νέος «πρίγκιπας» στο GP του Μονακό - 5η σερί νίκη για τον 19χρονο Ιταλό «πιλότο» της F1
19:40