ΜΟΔΑ

Τζέρεμι Κόρμπιν: απογοητεύει στο GQ & χλευάζεται για το Photoshop στην εικόνα και την ιστορία του

Τζέρεμι Κόρμπιν: απογοητεύει στο GQ & χλευάζεται για το Photoshop στην εικόνα και την ιστορία του

"Ο Τζέρεμι Κόρμπιν έκανε σαν παππούς και μας ταλαιπώρησε" εξομολογήθηκε ο διευθυντής έκδοσης του βρετανικού περιοδικού GQ, Ντίλαν Τζόουνς, στο BBC Radio 4.

Ο βετεράνος δημοσιογράφος είπε ότι η φωτογράφηση με τον επικεφαλή των Εργατικών ήταν "εξαιρετικά δύσκολη, όπως συμβαίνει με κάθε διάσημο του Χόλιγουντ" μία μόλις ημέρα μετά την κυκλοφορία του τεύχους.

Ο Τζόουνς είπε στην εκπομπή "Today" ότι ο βοηθός του Σέουμας Μίλνε "έσπρωχνε τον Κόρμπιν από εδώ και από εκεί".

"Η φωτογράφηση ήταν ένα πραγματικό βασανιστήριο για όλους" είπε. "Έχουμε φιλοξενήσει πολλούς πολιτικούς στο περιοδικό αλλά κανένας δεν μας ταλαιπώρησε όπως ο Κόρμπιν και η αυλή του" πρόσθεσε.

"Δεν καταλάβαιναν τη διαδικασία, δεν καταλάβαιναν ότι έπρεπε να φωτογραφηθεί με ένα τρόπο που ταιριάζει στο περιοδικό, να είναι ευπαρουσίαστος, δεν καταλάβαιναν ότι δεν μπορεί να φοράει αδιάβροχο. Όταν επιτέλους εμφανίστηκε μαζί με τη συνοδεία του στο studio φωτογράφησης ήταν σαν παππούς που τον σέρνουν από εδώ και εκεί για οικογενειακό χριστουγεννιάτικο πορτρέτο. Δεν είχε ιδέα τι του γινόταν" κατέληξε.

Ο Κόρμπιν επέμενε να φορέσει μόνο κοστούμι από τα Marks & Spencer, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο περιοδικό των ακριβών label.

Οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος χλεύασαν τον Κόρμπιν γιατί "οι φωτογραφίες είναι εξωφρενικά επεξεργασμένες ψηφιακά" με αρκετούς να σχολιάζουν ότι "έχει κάνει photoshop στο πρόσωπο του με τον ίδιο τρόπο που κάνει photoshop στην ιστορία της χώρας".

Ο Τζόουνς, διευθυντής του GQ UK και συγγραφέας βιογραφίας του Ντέιβιντ Κάμερον εξομολογήθηκε ότι o Kόρμπιν αρνήθηκε να του πάρει συνέντευξη ο Άλαστερ Κάμπελ. "Ήταν τραγικός. Δεν μπορούσε να θυμηθεί μια ταινία που είδε φέτος, ένα βιβλίο που διάβασε τους τελευταίους μήνες".

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση ο Κόρμπιν είπε ότι "νιώθει άσχημα για την Τερέζα Μέι και την τραγική ομιλία της στο συνέδριο των Συντηρητικών". Τέλος ο τζόουνς αποκάλυψε ότι ο Κόρμπιν ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για τους νέους που ήταν παρόντες στη φωτογράφηση.

"Τον ψήφισαν με ελπίδα ότι φέρνει κάτι καινούργιο. Αυτό που γνώρισαν ήταν βαθιά απογοητευτικό" είπε.

Περισσότερος Κόρμπιν εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ