ΜΟΔΑ

Καμία Λετίσια. Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η βασίλισσα της Ισπανίας για τη Vogue

Καμία Λετίσια. Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η βασίλισσα της Ισπανίας για τη Vogue

Μπορεί η Λετίσια Ορτίθ να είναι το αντίπαλο δεός της Ράνιας της Ιορδανίας στο πάνθεο των πιο κομψών γυναικών που "παντρεύτηκαν το στέμμα" όμως για τη Vogue Ισπανίας η βασίλισσα είναι μία και τη λένε Πενέλοπε Κρουζ.

Φωτογραφημένη από τον Μάριο Τεστίνο η 42χρονη Κρουζ "σκοτώνει" στις σελίδες του περιοδικού, λίγο πριν γίνει μία από το σατανικό cast της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι, "Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές" από τον Κένεθ Μπράνα.

Σύμφωνα με το Deadline, η Κρουζ είναι ένα ακόμη αστέρι στα βαγόνια της Ταχείας της Ανατολής (βλ. Οrient Express), του πρώτου διηπειρωτικό τρένο της Ευρώπης που έκανε τη διαδρομή των 2.740 χιλιομέτρων περίπου από το Παρίσι (Gare de l'Est) έως την Κωνσταντινούπολη, με ενδιάμεσες σύντομες στάσεις στο Στρασβούργο, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη και το Βουκουρέστι και για την Κρίστι ήταν ένας ιδανικός τόπος εγκλήματος.

Στην ταινία που σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί ο Μπράνα ως Ηρακλής Πουαρό οι Κρουζ, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Πφάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζούντι Ντεντς και Mάικλ Πένα βάζουν στοίχημα με το θάνατο. Η Πενέλοπε Κρουζ ήδη "σκοτώνει" στις σελίδες του περιοδικού φορώντας military δημιουργίες και εσώρουχα που ταιριάζουν σε μια βασίλισσα της οθόνης. Τα σέβη μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ