ΜΟΔΑ

Η γυμνόστηθη ανέλιξη της Bella Hadid στο Paper

Η γυμνόστηθη ανέλιξη της Bella Hadid στο Paper

Σε ένα υπόγειο στο East Village η Bella Hadid μπαίνει αποφασισμένη να δείξει όλα όσα δεν έχει αποκαλύψει σε άλλα περιοδικά. Φωτογραφημένη για το Paper Magazine της Νέας Υόρκης η μικρότερη αδελφή του Μοντέλου της Χρονιάς Gigi Hadid, η πιο σκοτεινή και τολμηρή Bella φτάνει χωρίς ατζέντη, χωρίς συνοδεία, για να δείξει το στήθος της και να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Είναι η πιο ανερχόμενη δύναμη στο modeling και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Φορώντας wide-leg, ανοιχτό ντένιμ και με μια κάμερα Polaroid στους ώμους της η μικρή Hadid μοιάζει περισσότερο με σπουδάστρια των Καλών Τεχνών. Δεν είναι.

Βέβαια, πριν γίνει ανάρπαστη στα castings η Bella Hadid παρακολουθούσε μαθήματα φωτογραφίας στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης. Όμως η αδελφή της την αποπλάνησε στο χώρο του modeling και έτσι το 2014 η Hadid είναι ένα από τα πολύτιμα ονόματα που διαχειρίζεται το πρακτορείο μοντέλων IMG. Τα περιοδικά Teen Vogue και CR Fashion Book της Carine Roitfeld της έδωσαν τις σελίδες τους για ντεμπούτο και μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο η 20χρονη Bella περπάτησε για τον απαιτητικό Tom Ford στην πασαρέλα του για Fall/Winter '15. Έκτοτε έγινε ένα όνομα που εξασφαλίζει δημοσιότητα και επιτυχίες.

Ακολούθησαν οι οίκοι Givenchy, Versace και Marc Jacobs και τώρα μετά από κάθε περιοδικό μόδας, το πιο urban Paper Magazine την απαθανατίζει ξανθιά, με το στήθος της γυμνό, ως υποστηρίκτρια του κινήματος Free the Nipple λίγο μετά το ντεμπούτο της στο Victoria's Secret Fashion Show του Παρισιού μια εβδομάδα πριν.

"Ο κόσμος σχολιάζει ότι δεν χαμογελάω, ότι είμαι άψυχη, ότι δεν εχω προσωπικότητα" λέει. Τα 7.5 εκατομμύρια followers της στο Instagram και ο πρώην σύντροφος της The Weeknd δεν θα συμφωνήσουν αλλά η μικρότερη Hadid σκοπεύει να συνεχίσει τη μοναχική της πορεία προς την κορυφή -δείχνοντας σε όλους και το στήθος της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ