ΜΟΔΑ

Ήρεμη δύναμη: η Ιρίνα Σάικ στο τελευταίο της εξώφυλλο για το 2016

Ήρεμη δύναμη: η Ιρίνα Σάικ στο τελευταίο της εξώφυλλο για το 2016

Είχε μια πολύ καλή χρονιά. Καμπάνιες, πασαρέλες, μια εγκυμοσύνη που δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά δεν την έχει διαψεύσει και κανείς, καμπάνιες περισσότερες και εξώφυλλα.

Από το περιοδικό W στο Vanity Fair Ιταλίας και τώρα στη Vogue Βραζιλίας η Σάικ μπορεί να μην κατάφερε όλα όσα η Gigi Hadid σε περιοδικά είναι όμως η καθιερωμένη Ρωσίδα υπερδύναμη του modeling και προπονήθηκε για να κερδίσει ακόμη περισσότερα το 2017.

Με τις καμπάνιες των Givenchy και L’Oreal να την καθιερώνουν η Σάικ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να υποδυθεί την Ντεμί Μουρ στο Ghost, περπάτησε για τη Victoria’s Secret χωρίς να τους έχει ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της και τώρα φοράει ένα sweater της Miu Miu τιμώντας το athleisure.

Στο editorial του περιοδικού η Σάικ μοιάζει έτοιμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το casual κάνει γιορτή και ο Ιταλός φωτογράφος Giampaolo Sgura -που την απαθανάτισε πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2014, δηλώνει ενθουσιασμένος με τον επαγγελματισμό της. "Είναι η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου" είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ