ΜΟΔΑ

H Madonna νιώθει καταπιεσμένη και άλλες εξομολογήσεις της στο Harper's Bazaar

H Madonna νιώθει καταπιεσμένη και άλλες εξομολογήσεις της στο Harper's Bazaar

H βασίλισσα της pop επιστρέφει θυμίζοντας κάτι από τον παλιό, burlesque εαυτό της στην τελευταία της φωτογράφηση για το Harper's Bazaar. Tα πορτρέτα της τα συνοδεύει με τα γνωστά μανιφέστο της.

"Mου αρέσει να σπάω το κατεστημένο. Αλλά δεν μου αρέσει να το κάνω μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν μου αρέσει να προκαλώ μόνο και μόνο για να προκαλώ. Μου αρέσει να είμαι προκλητική. Μου αρέσει να κάνω τους ανθρώπους να σκέφτονται. Μου αρέσει να αγγίζω τις καρδιές των ανθρώπων. Και αν μπορώ να κάνω αυτά τα τρία πράγματα ταυτόχρονα, τότε νιώθω ότι έχω καταφέρει κάτι" λέει μεταξύ άλλων η Μadonna στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Harper’s Bazaar, που φιλοξενείται στο εξώφυλλο Φεβρουαρίου, σηματοδοτώντας την 150η επέτειο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου.

Ποζάροντας στο φακό του φωτογραφικού διδυμου Luigi & Lango η Madonna απαντάει και στις κριτικές που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Έχω πάντα την αίσθηση του καταπιεσμένου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα πουν: "Ω, αυτό είναι γελοίο να το λες εσύ. Είσαι μία πιτυχημένη λευκή, πλούσια ποπ σταρ", αλλά στη διάρκεια τής καριέρας μου έχω δεχτεί τόση λάσπη και η περισσότερη επειδή είμαι γυναίκα και αρνούμαι να ζήσω μία συμβατική ζωή" λέει. "Έχω δημιουργήσει μία πολύ αντισυμβατική οικογένεια. Έχω εραστές που είναι τρεις δεκαετίες νεότεροι από μένα. Αυτό κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Αισθάνομαι πως ό,τι κι αν κάνω φέρνει τους ανθρώπους σε δύσκολη θέση" τόνισε η 58χρονη καλλιτέχνης συνεχίζοντας όσα αφηγήθηκε από τη σκηνή των Billboard Awards.

Oλόκληρη η συνέντευξη εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ