H Mόνικα Μπελούτσι αποπλανεί το GQ Ιταλίας με διαφάνειες
Η μόνη Ιταλίδα καλλονή που επιμένει στο μεσογειακό πρότυπο γυναίκας (ένας φόρος τιμής στις Σοφία Λόρεν και όλες τις άλλες ντίβες του Ιταλικού κινηματογράφου που καθιέρωσαν την πληθωρικά σέξι γυναίκα), Μόνικα Μπελούτσι, εξακολουθεί να παίζει με το φακό ερωτικά.
Αυτή τη φορά ποζάρει στον αιρετικό και προκλητικό Τέρι Ρίτσαρντσον για το GQ Iταλίας φορώντας διάφανα μπούστα και δημιουργίες που παγιδεύουν τις καμπύλες της για να υπενθυμίσουν σε όλους ότι η 52χρονη Μόνικα Μπελούτσι ίσως ακόμη δεν έχει εραστή, έχει όμως ένα sex appeal που σπάνια συναντάται.
Οι Dolce & Gabbana την έντυσαν ξανά όπως αγαπάνε σε ένα ακόμη κλασικό, αισθησιακό αλλά όχι φτηνό shooting για την Ιταλίδα που εξακολουθεί να είναι ένα σεξ σύμβολο ετών 52.
PHOTO 1 / 9
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ΠΟΥ καταγγέλλει τις καθυστερήσεις στην είσοδο ανθρωπιστικών και ιατρικών εφοδίων στη Γάζα
15:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυβέρνηση σε Σαμαρά: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
15:26
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Ήχησε το 112 στην Ιεράπετρα - «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
15:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σαμαράς: Διπλό χτύπημα για Σκόπια και Βουλγαρία - «Δεν είναι αυτή η Ελλάδα»
15:11
ΕΛΛΑΔΑ