ΜΟΔΑ

Αντζελίνα Τζολί: Μοντέλο εσωρούχων, ετών 16 κάνει duck face

Αντζελίνα Τζολί: Μοντέλο εσωρούχων, ετών 16 κάνει duck face

Ήταν 1991 όταν η 16χρονη μόλις Αντζελίνα Τζολί πόζαρε στο φακό του Αμερικανού φωτογράφου διασημοτήτων Sean McCall φορώντας μόνο εσώρουχα.

Το Vintage Everyday έβγαλε από την αφάνεια τις ανέκδοτες λήψεις υπενθυμίζοντας τον ερωτισμό της κάθε φορά που η βραβευμένη με Όσκαρ, βραβευμένη με τρεις Χρυσές Σφαίρες, σκηνοθέτης, ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, μητέρα έξι παιδιών και με έντονη, συστηματική δραστηριοποίησή στο πρόβλημα των προσφύγων ως Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ αντικρίζει το φακό.

Η λολίτα Αντζελίνα Τζολί ήταν μοντέλο εσωρούχων στην εφηβεία της, μια περίοδο στη ζωή της που η ίδια έχει ορίσει ως "ταραγμένη".

Στα 14 της, της επετράπη να σπιτώσει τον τότε -μεγαλύτερο σε ηλικία- φίλο της (στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα της, την Marcheline Bertrand). Η ίδια έχει ανοιχτά μιλήσει για τις κρίσεις κατάθλιψης, καθώς και για ότι εγκατέλειπε συχνά τα μαθήματα στο Lee Strasberg Theatre Institute.

Αποξενωμένη από τον πατέρα της, τον ηθοποιό John Voight, αργότερα επέστρεψε στις θεατρικές σπουδές και αποφοίτησε από το Beverly Hills High School. "Είχα αυτό το πρόβλημα από αρκετά νωρίς όταν δεν μπορούσα να αισθανθώ ότι υπάρχει δεσμός με κάποιον άλλο. Κυρίως, είχε να κάνει με την προσπάθεια να βρεις σύνδεση" είχε πει.

Ίσως αυτά να μην προσθέτουν στη γοητεία αυτών των φωτογραφιών. Ούτε και να αφαιρούν. Ίσως το μόνο που έχει σημασία είναι το διάσημο duck face της Αντζελίνα Τζολί που έκανε από τα 16 της.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ