ΜΟΔΑ

Ο ΝτιΚάπριο και τα κορίτσια του κάνουν φιλανθρωπία στο St Tropez

Ο ΝτιΚάπριο και τα κορίτσια του κάνουν φιλανθρωπία στο St Tropez

Ο ακτιβιστής σταρ Λεονάρντο ΝτιΚάπριο επιστρέφει στη Γαλλική ριβιέρα με καλό σκοπό. Όπως ανακοίνωσε ο οσκαρούχος ηθοποιός το ίδρυμα του "Leonardo DiCaprio Foundation" διοργανώνει και φέτος το ετήσιο κορυφαίο φιλανθρωπικό του γκαλά στο St. Tropez της Γαλλικής Ριβιέρα.

Στους προσκεκλημένους απεστάλησαν ήδη email με την παράκληση να "συγκρατήσουν την ημερομηνία" για να κάνουν λαμπερή φιλανθρωπία στο 4ο ετήσιο γκαλά του ιδρύματος, το οποίο θα διεξαχθεί στο Σαιν Τροπέ, στον αμπελώνα Domaine Bertaud Belieu.

Θα είναι μία δεξίωση τύπου cocktail με δημοπρασία και εμφανίσεις καλλιτεχνών, αναφέρει το Page Six για το φιλανθρωπικό γκαλά που το 2016 κατάφερε να συγκεντρώσει 45 εκατ. δολ. για τους σκοπούς του ιδρύματος, που συνδέονται με την περιβαλλοντική έρευνα.

Το ίδρυμα του ΝτιΚάπριο ιδρύθηκε το 1998 και υποστηρίζει περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες σε όλο τον κόσμο που αφορούν την προστασία των απειλούμενων ειδών και οικοσυστημάτων, με τη χρηματοδότηση της έρευνας και της εξεύρεσης βιώσιμων εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ