ΜΟΔΑ

O χαμένος αδελφός της Κένταλ Τζένερ δεν την αφήνει σε ησυχία

O χαμένος αδελφός της Κένταλ Τζένερ δεν την αφήνει σε ησυχία

Υπάρχουν τρολ κακά και τοξικά που τα κάνεις unfollow για να έχεις μια πιο υγιή "διατροφή" στα social media και υπάρχουν τρολ που τα κάνεις follow γιατί απολαμβάνεις το χιούμορ, την ειρωνεία και τη δημιουργικότητα πίσω από την προσπάθεια να διακωμωδήσουν τα αυτονόητα.

Ο Κίρμπι Τζένερ, ο άγνωστος "δίδυμος αδελφός" της Κένταλ Τζένερ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Με πάνω από 80 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η Κένταλ Τζένερ, διεθνούς φήμης μοντέλο, ηθοποιός και μέλος της οικογένειας Καρντάσιανς, η οποία έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου "Keeping up with the Kardashians" είναι αναμενόμενο να έχει και ορισμένους ακραίους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή την επιρροή αποφάσισε να εκμεταλευτεί με τον πλέον κωμικό τρόπο ο Kirby Jenner που δημιουργεί με τη βοήθεια του photoshop και της ψηφιακής επεξεργαίσας ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα όπου απαθανατίζεται με τις "αδελφές" του Κένταλ και Κάιλι Τζένερ.

Ο "αδελφός" της 21χρονης Κένταλ μετράει 600.000 ακολούθους στο Instagram, περιγράφει τον εαυτό του ως ερασιτέχνη μοντέλο" και ως κάποιον που θα επιθυμούσε να είναι "ο δίδυμος αδελφός της Κένταλ Τζένερ". Η δουλειά των ανθρώπων πίσω από το project είναι εξαιρετική και καθόλου ερασιτεχνική. Όπως και το πνεύμα τους που σχολιάζει μια κουλτούρα που ορίζει ως influencer κοριτσάκια που αξίζουν εκατομμύρια επειδή είναι προϊόντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ