ΜΟΔΑ

Royal Ascot: 45 εκκεντρικές εμφανίσεις της βρετανικής αριστοκρατίας που έχει χιούμορ

Royal Ascot: 45 εκκεντρικές εμφανίσεις της βρετανικής αριστοκρατίας που έχει χιούμορ

Οι Βασιλικές Ιπποδρομίες του Ascot φέτος ανέδειξαν τη Μέγκαν Μαρκλ σε άτυπο poster girl μιας νέας μοναρχία όμως σε αυτό το σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της Βρετανίας τα πάντα συνθέτουν ένα εκλεκτικό show αριστοκρατίας.

Στο φετινό event η βασιλική οικογένεια σκόρπισε πολλά χαμόγελα καθώς κύριοι και κυρίες με εντυπωσιακά καπέλα και κοκτέιλ φορέματα απολάμβαναν τη δύναμη των καθαρόαιμων αλόγων.

Οι ιπποδρομίες εκτός από το ενδιαφέρον για τους αγώνες συγκεντρώνουν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων βρετανικών και διεθνών ΜΜΕ για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις Βρετανών και Βρετανίδων.

Royal Ascot: έρωτας με την πρώτη ματιά για τους Mαρκλ & Χάρι

Φορέματα ή φούστες πρέπει να φτάνουν ακριβώς πάνω από το γόνατο ή κάτω, οι τιράντες ώμων πρέπει να είναι τουλάχιστον μία ίντσα, τα καπέλα τα οποία πρέπει να φορεθούν - πρέπει να έχουν βάση τεσσάρων ιντσών (10cm) ή μεγαλύτερη, αναφέρει ρεπορτάζ του CNN για τους κανόνες ενδυμασίας του Royal Ascot.

Το φεστιβάλ ιπποδρομιών του Άσκοτ διεξάγεται από το 1711 και συμπεριλαμβάνεται στις πιο ιστορικές ιπποδρομίες παγκοσμίως.

Διαρκεί πέντε ημέρες και την τρίτη ημέρα διεξάγεται η μεγαλύτερη κούρσα (featured race), το γνωστό Gold Cup, ενώ περισσότεροι από 300 χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο τη διοργάνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ