ΜΟΔΑ

Bella Hadid: Η εκλεκτή συγγένεια της με την Κένταλ Τζένερ

Bella Hadid: Η εκλεκτή συγγένεια της με την Κένταλ Τζένερ

Το κορίτσι που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού InStyle για τον Αύγουστο, η Bella Hadid εξιστόρησε μια περίεργη ιστορία για το παρελθόν της στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφιση μόδας. Σε αυτή μαθαίνουμε ότι η Bella Hadid και η Κένταλ Τζένερ, εγκάρδιες φίλες εδώ και χρόνια, μπορεί να γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο ωστόσο τα τερτίπια των προγόνων τους προοιώνιζαν αυτή τη σχέση.

"Συναντηθήκαμε ια πρώτη φορά πριν από επτά χρόνια μέσω twitter. Αυτό έγινε πριν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το μόντελινγκ. Ήμουν 14 ή 15 χρόνων τότε. Συναντηθήκαμε για να φάμε σούσι και από τότε είμαστε οι καλύτερες φίλες. Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα, τον οποίο γνώρισα στο διαδίκτυο" είπε η 20χρονη στο περιοδικό InStyle. Αλλά αυτό που δεν είπε κάνει τη διαφορά.

Η Bella και η Gigi είναι οι κόρες της Γιολάντα και του Μοχάμεντ Χαντίντ, αλλά μεγάλωσαν δίπλα στον μουσικό παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ, εμβληματικός μουσικός παραγωγός και δεύτερος σύζυγος της μητέρας τους.

Πριν τη Γιολάντα ο Φόστερ ήταν παντρεμένος με την Λίντα Τόμσον και άρα πατριός των ετεροθαλών αδελφών της Κένταλ Τζένερ, του Μπράντον και του Μπρόντι, που είχε αποκτήσει η Λίντα από τον γάμο της με τον Μπρους Τζένερ, πατέρα της Κένταλ. Ωστόσο αυτό το παιχνίδι του πεπρωμένου δεν έγινε αφορμή για να γνωριστούν τα δύο instamodels μεταξύ τους πριν το Twitter.

"Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι δεν χαμογελώ και είμαι πολύ κρύα. Με το να παίζεις μπορείς να δείξεις περισσότερα πράγματα για το ποιος είσαι", είπε στο περιοδικό η νεότερη Hadid που θέλει να κατακτήσει και το Χόλιγουντ.

Περισσότερα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ