ΜΟΔΑ

Μιράντα Κερ: Στον γάμο της κυρίας Snapchat με τη Vogue

Μιράντα Κερ: Στον γάμο της κυρίας Snapchat με τη Vogue

H πρώην σύντροφος του Ορλάντο Μπλουμ και top model από την Αυστραλία Μιράντα Κερ αλλάζει κεφάλαιο στη ζωή της ως σύζυγος του κροίσου των social media και συνιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel.

Σχεδόν ένα μήνα και κάτι από την αυστηρά ιδιωτική και σε κλειστό κύκλό γαμήλια τελετή η Κερ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο στην έπαυλη τους στο Λος Άντζελες όπου ήταν καλεσμένοι μόλις 45 άτομα.

Ντυμένη με νυφικό που σχεδίασε ειδικά για αυτήν η Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior η Κερ αποκαλύπτει το γαμήλιο album της μέσα από τις σελίδες της αμερικανικής Vogue με τον εμβληματικό φωτογράφο μόδας και ιδανικό πορτρετίστα Patrick Demarchelier να απαναθατίζει το ζεύγος. Η 34χρονη Κερ παντρεύτηκε τον μεγιστάνα της Silicon Valley και σύντροφο της από το 2013 Evan Spiegel στις αρχές Ιουνίου.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στη Vogue έμπνευση της για τη δημιουργία ήταν το νυφικό που φόρεσε η Γκρέις Κέλι στον γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό το 1956.

Αυτή την περίοδο της ζωής μου θέλω να υιοθετήσω ένα λιγότερο απελευθερωμένο, όχι το bohemian στιλ. Με εμπνέει η Γκρέις Κέλι, η Όντρεϊ Χέπμπορν και η γιαγιά μου που στα 80 της είναι πάντα κομψή χωρίς να προσπαθεί πολύ. Ένα καλοραμμένο παντελόνι, μια λευκή μπλούζα, ένα φουλάρι και μια κομψή γόβα αρκούν" είπε.

Επιπλέον η Κερ έχει πει σε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη της ότι δεν είχε κάνει σεξ με τον 29χρονο σύντροφο της πριν το γάμο. Η Κερ είναι μητέρα του 6χρονου Φλιν από τον πρώτο γάμο της με τον βρετανό ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ. Σύμφωνα με τη Vogue τόσο o Φλιν όσο και ο Σπίγκελ φόρεσαν κοστούμια του οίκου Dior για το γάμο στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια.

Αν και ο σύζυγος της είναι ένας από τους πατριάρχες των κοινωνικών δικτύων απαγορεύθηκε ρητά σε όλους του καλεσμένους να αναρτήσουν οτιδήποτε από το γάμο στα social media τους. Ναι, ακόμη και στο Snapchat.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ