ΜΟΔΑ

Τζούλιαν Μουρ: H κόκκινη βασίλισσα της Μόστρα επιστρέφει

Τζούλιαν Μουρ: H κόκκινη βασίλισσα της Μόστρα επιστρέφει

Το timing δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο για τη Τζούλιαν Μουρ, της κοκκινομάλλας ντίβας της έβδομης τέχνης που μετά τη βράβευση της με το Franca Sozzani Award στη Βενετία και την επιστροφή της στην μεγάλη οθόνη στο sequel του Kingsman φωτογραφίζεται για τη Vogue Russia.

H oσκαρούχα ηθοποιός υποδύεται την Poppy Adams στο "Kingsman: The Golden Circle" σε σκηνοθεσία Matthew Vaughn δίπλα από τον Κόλιν Φερθ που επιστρέφει στο επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise. Πέρα από την Μουρ στη νέα παραγωγή θα εμφανιστούν οι Χάλι Μπέρι, Τσάνινγκ Τάτουμ και Τζεφ Μπρίτζες.

Η Μουρ τιμήθηκε με το βραβείο που κουβαλάει το όνομα της διεθύντριας της Vogue Italia Franca Sozzani που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2016 σε ηλικία 66 ετών.

Η πρωτοβουλία του γιου της και κινηματογραφιστή Francesco Carrozzini έφερε περίσια λάμψη στη Μόστρα της Βενετίας την Παρασκευή.

"Ήταν αποφασιστική και λογική, διέθετε ευφυία και χιούμορ και δεν την ενδιέφερε η υστεροφημία" είπε η star που πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε καμπάνια lingerie στη βράβευση της.

Η Τζούλιαν Μουρ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Russia από τον Miguel Reveriego με δημιουργίες των Saint Laurent, Calvin Klein, Alexander McQueen και κοσμήματα Chopard.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ