Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξέρει πώς να ντυθείς αυτόν τον Σεπτέμβρη
Φωτογραφημένος για το How to Spend It των Financial Times ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου και επιχειρηματίας πλέον Ντέιβιντ Μπέκαμ ξέρει ότι η αντρική γκαρνταρόμπα οφείλει να είναι χρηστική, απλή, γήινη & όχι φλύαρη.
Σε επιμέλεια του Damian Foxe ο Μπέκαμ αναδεικνύεται σε style icon για το Φθινόπωρο 2017 επενδύοντας σε μια κλασικά μοντέρνα επιλογή κομματιών που είναι διαχρονικά και ευκολοφόρετα.
Οι κομψές επιλογές ρούχων είναι μερικά απλά μαθήματα αντρικού στιλ με κομμάτια όπως η καμπαρντίνα και το cardigan να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές των εντυπώσεων.
Ο Μπέκαμ φοράει δημιουργίες των Vivienne Westwood, Stella McCartney και Alexander McQueen και άλλων οίκων σε ένα από τα πιο ήρεμα και σίγουρα editorial μόδας αντρικού στιλ που δεν φωνάζει, απλά υπερέχει.
ΗΠΑ: Καταστροφικά χτυπήματα σε εκτοξευτές πυραύλων του Ιράν (vid)
18:28
Μια ξεχωριστή Formula 1 εμπειρία στο κέντρο της Πάτρας – Το esports Road Tournament της Allwyn έρχεται στην Πλατεία Τριών Συμμάχων στις 14 Μαρτίου
18:20
Βομβαρδισμοί στη Βηρυτό: Χτυπήθηκε κτήριο κοντά στην έδρα της κυβέρνησης του Λιβάνου
18:19
AEGEAN: Κέρδη μετά από φόρους €147,8 εκατ. αυξημένα κατά 14% στο δ' τρίμηνο και στο 2025
18:15