Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξέρει πώς να ντυθείς αυτόν τον Σεπτέμβρη
Φωτογραφημένος για το How to Spend It των Financial Times ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου και επιχειρηματίας πλέον Ντέιβιντ Μπέκαμ ξέρει ότι η αντρική γκαρνταρόμπα οφείλει να είναι χρηστική, απλή, γήινη & όχι φλύαρη.
Σε επιμέλεια του Damian Foxe ο Μπέκαμ αναδεικνύεται σε style icon για το Φθινόπωρο 2017 επενδύοντας σε μια κλασικά μοντέρνα επιλογή κομματιών που είναι διαχρονικά και ευκολοφόρετα.
Οι κομψές επιλογές ρούχων είναι μερικά απλά μαθήματα αντρικού στιλ με κομμάτια όπως η καμπαρντίνα και το cardigan να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές των εντυπώσεων.
Ο Μπέκαμ φοράει δημιουργίες των Vivienne Westwood, Stella McCartney και Alexander McQueen και άλλων οίκων σε ένα από τα πιο ήρεμα και σίγουρα editorial μόδας αντρικού στιλ που δεν φωνάζει, απλά υπερέχει.
SPONSORED
Χειροπέδες σε 62χρονο για πορνογραφία ανηλίκων - Βρέθηκαν στο σπίτι του εκατοντάδες βίντεο
09:27
Η BMW M2 έγινε και τετρακίνητη!
09:25
Χανιά: Βουτιά θανάτου για 40χρονο από μπαλκόνι του νοσοκομείου που πήγε για εξετάσεις
09:24
Τέσσερα αποκεφαλισμένα πτώματα εντοπίστηκαν μέσα σε εγκαταλελειμμένο όχημα στο Μεξικό
09:15