ΜΟΔΑ

Kέιτ Μπλάνσετ: λέει σκουπίδι τον Στιβ Μπάνον & διευκρινίζει ότι sexy δεν σημαίνει sex

Kέιτ Μπλάνσετ: λέει σκουπίδι τον Στιβ Μπάνον & διευκρινίζει ότι sexy δεν σημαίνει sex

Η Αυστραλή star Κέιτ Μπλάνσετ τιμήθηκε με το βραβείο Style Icon στα InStyle Awards 2017. 

Μιλώντας στο κοινό που την τίμησε η Μπλάνσερ μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση και αναφέρθηκε στο παράλογο του είναι και του φαίνεσθαι που πάντα μπερδεύει τον κόσμο. Μετά τις ευχαριστίες πτος τους σχεδιαστές μόδας η Μπλάνσετ είπε:

"Για μένα, πραγματικά style icons είναι πάντα οι γυναίκες που ήταν πάντα ο εαυτός τους χωρίς να απολογούνται, που η φυσική τους παρουσία και αισθητική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας τους, οι γυναίκες που γνωρίζουν ότι η εικόνα τους δεν είναι η ολότητα αλλά μια προέκταση αυτού που είναι". Στη συνέχεια η Μπλάνσετ απασφάλισε ενάντια στο παράδοξο.

Μας αρέσει να είμαστε σέξι, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θέλουμε να κάτσουμε να μας γ*5#σετε. Κανείς δεν έχει πει στον Στιβ Μπάνον, 'μοιάζεις με σακούλα σκουπιδιών, μήπως να πάω να σε πετάξω;'" τόνισε η 48χρονη.

Η Μπλάνσετ ετοιμάζεται να κατακτήσει με απίθανη οργή την οθόνη συμμετέχοντας στο νέο Thor.

Tο Thor: Ragnarok είναι η τρίτη ταινία της Marvel που πρωταγωνιστεί ο Νορβηγός σούπερ ήρωας με τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Taika Waititi στο τιμόνι της πιο διασκεδαστικής (λένε) περιπέτειας από τα studio της Marvel.

Στην ταινία υπάρχουν χαρακτήρες που μεταπηδούν για πρώτη φορά από τα comics της Marvel στο Marvel Cinematic Universe με την Hela (το χαρακτήρα της Μπλάνσετ) να είναι ο κακός στην υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ