ΜΟΔΑ

#BreakTheInternet: μετά την Καρντάσιαν το ερωτικό τρίο της Nicki Minaj απειλεί το διαδίκτυο

#BreakTheInternet: μετά την Καρντάσιαν το ερωτικό τρίο της Nicki Minaj απειλεί το διαδίκτυο

Συνεχίζοντας την παράδοση της πρόκλησης που εγκαινίασε με την Κιμ Καρντάσιαν το περιοδικό "Paper" θέλει να Σπάσει Το Ίντερνετ (#BreakTheInternet) και με αυτή την πρόθεση - που έγινε και hashtag- φιλοξενεί την βασίλισσα της χιπ-χοπ και αδιαφιλονίκητη ράπερ με άγγιγμα Μίδα Nίκι Μινάζ (Nicki Minaj) στο νέο εξώφυλλο του.

Η Nicki Minaj είναι πολλαπλασιασμένη επί τρία στην νέα αυτή επίθεση της στην ποπ κουλτούρα και επιδίδεται σε ένα ερωτικό τρίο με την ίδια και την ίδια.

Η πρωτοβουλία #BreakΤheInternet επαναλαμβάνεται μετά την ιδιαίτερα προκλητική φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν από το θρύλο της γαλλικής βιομηχανίας του στιλ και της διαφήμισης, Ζαν Πολ Γκουντ, το 2014.

Παίζοντας με τα όρια της πρόκλησης αλλά και τις λέξεις αυτό το ιδιαίτερο "Minaj à trois" -μια παράφραση της έκφρασης "Ménage à trois" η Minaj φωτογραφίζεται από την Ellen von Unwerth για το τεύχος του "Paper" που απειλεί να κάνει το διαδίκτυο μια ερωτική υπόθεση που ραπάρει.

Η Μinaj έκανε τις δικές της προκλητικές αναρτήσεις για να προωθήσει το ιδιότυπο ερωτικό τρίο με τα είδωλα της.

Το αν θα σπάσει το Ίντερνετ ή όχι είναι κάτι που θα αποδειχθεί. Η Καρντάσιαν πάντως έδωσε τις ευχές της στη διάδοχος της αυτής της σταυροφορίας πρόκλησης του νεουορκέζικου "Paper".

paper

Ποια είναι η πιο εμπορική ράπερ όλων των εποχών

Η Ονίκα Τάνυα Μαράζ (Onika Tanya Maraj) γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1982 και είναι κόρη μεταναστών από τη Δημοκρατία Τρινιντάντ και Τομπάγκο της Καραϊβικής.

Κατείχε το ρεκόρ της Vevo για τις πιο πολλές προβολές στο YouTube σε μια μέρα για τρεις φορές (η τελευταία με την τεράστια επιτυχία της "Anaconda").

Η Νίκι Μινάζ, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, έζησε στο Τρινιντάντ μέχρι την ηλικία των πέντε ετών μαζί με τη γιαγιά της, αφού οι γονείς της (Ινδικής και Άφρο-Τρινιντάντ καταγωγής) εργάζονταν στη Νέα Υόρκη. Η Μινάζ μεγάλωσε στο Κουίνς.

Το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Young Money Entertainment. Το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο Pink Friday, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2010 και κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200.

Είναι η πρώτη τραγουδίστρια που είχε την ίδια στιγμή 7 τραγούδια μέσα στα 100 του Τop Βillboard 100 και θεωρείται η πιο επιδραστική καλλιτέχνιδα της ραπ όλων των εποχών για τους New York Times.

Το 2017 είναι η χρονιά της συνεργασίας για την αμερικανίδα τραγουδίστρια που φέτος συμμάχησε με τους Katy Perry, Future, Jason Derulo και άλλους κατακτώντας charts. Το 2016 το περιοδικό ΤΙΜΕ την χαιρέτησε ως μία από τους 100 πρωταγωνιστές της χρονιάς.

Η Μινάζ έχει κερδίσει δέκα υποψηφιότητες για Grammy και έχει στη συλλογή της έξι American Music Awards, έντεκα BET Awards, τρία MTV Video Music Awards και τέσσερα Billboard Music Awards.

Έχει εμπορικές συνεργασίες με τις εταιρίες Adidas, MAC Cosmetics και Pepsi και είναι η πιο εμπορική γυναίκα ράπερ όλων των εποχών με πωλήσεις που ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια album παγκοσμίως.

Η Μινάζ φέρεται να είναι η επόμενη Γκρέις Τζόουνς της βιομηχανίας του θεάματος και σε αυτό στοιχηματίζουν όλοι, είτε λυγίσει το διαδίκτυο, είτε όχι.

nickinyt

ΔΗΜΟΦΙΛΗ