ΜΟΔΑ

Βella Hadid: υπερασπίζεται μια ελεύθερη Παλαιστίνη σε πορεία διαμαρτυρίας κατά του Τραμπ

Βella Hadid: υπερασπίζεται μια ελεύθερη Παλαιστίνη σε πορεία διαμαρτυρίας κατά του Τραμπ

Η παλαιστινιακής καταγωγής top model Bella Ηadid πήρε ανοιχτά θέση κατά της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ και είναι εναντίον του.

Ο πλανητάρχης ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ με μία κίνηση που προκάλεσε διαδηλώσεις και πορείς διαμαρτυρίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μία τέτοια διαδήλωση έγινε και έξω από την πρεσβεία της Αμερικής στο Λονδίνο, την ώρα όμως της διαδήλωσης το σούπερ μόντελ βρίσκονταν σε ένα πάρτι που λάμβανε χώρα στην Oxford Street.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο της, το αυτοκίνητό της 21χρονης καλλονής "κόλλησε" πίσω από τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Hyde Park, όπως αναφέρει το περιοδικό Metro.

Το μοντέλο, το οποίο είναι παλαιστινιακής καταγωγής, έβγαλε το κεφάλι του από το αυτοκίνητο για να τραβήξει φωτογραφίες και έπειτα - φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και ένα λευκό παλτό για το πάρτι - βγήκε έξω για να μπει ανάμεσα στους διαδηλωτές.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Φωτογενής και χαμογελαστή, φαινόταν άνετη και φώναξε μαζί με τους υπόλοιπους συνθήματα κατά της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Bella δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες στα social media και να σχολιάσει στο Τwitter γράφοντας μεταξύ άλλων ότι "η μεταχείριση του παλαιστινιακού λαού είναι άδικη, μονόπλευρη και δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Στέκομαι στο πλευρό της Παλαιστίνης".

Δεν παρέλειψε να γράψει επίσης για τον πατέρα της και τους Παλαιστίνιους συγγενείς της που με το άκουσμα της ανακοίνωσης του Αμερικανού Προέδρου βυθίστηκαν όπως είπε στη θλίψη.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ