ΜΟΔΑ

Hailey Baldwin: style influencer της χρονιάς η αγριόγατα του modelling

Hailey Baldwin: style influencer της χρονιάς η αγριόγατα του modelling

Για καιρό θεωρείται το πιο σέξι μοντέλο νέας κοπής, παλεύοντας για τον τίτλο ίσως με τη Bella Hadid όμως η κόρη του Στέφεν Μπάλντουιν, της γνωστής δυναστείας του Χόλιγουντ, δεν είναι μόνο σέξι. Η Ηailey Βaldwin είναι μια ισχυρή δύναμη στη μόδα που κουβαλάει στιλ και "ενδιαφέρεται για τη νέα γενιά" .

Το supermodel φωτογραφημένη για το εξώφυλλο του περιοδικού Wonderland (Χειμώνας 17/1) ως retro καλλονή από τον φωτογράφο Christian Oita, καταφέρνει ξανά να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η κόρη του Μπάλντγουιν και της graphic designer Kennya Deodato είναι μόλις 21 και έχει απασχολήσει συχνά τα tabloid με τις φημολογούμενες σχέσεις της που η ίδια δεν επιβεβαιώνει ποτέ. Φορώντας αμερικανικές εταιρίες ενώνει τις δυνάμεις της συχνά με τη Gigi Hadid (Tommy Hilfiger και Calvin Klein είναι δύο μόνο από τα brands που επενδύουν στα πρόσωπα τους) και φωτογραφημένη στο Λος Άντζελες η 21χρονη από την Αριζόνα αποδεικνύει γιατί το Marie Claire την αποθέωσε ως ένας από τα πρόσωπα που ανανεώνουν τη μόδα Made in USA.

Το αν ή όχι είναι σύντροφος του 25χρονου των LA Lakers Jordan Clarkson είναι κάτι που η ίδια και κάποιες φίλες της γνωρίζουν, ανάμεσα τους η συνομήλικη της Bella με την οποία η Baldwin γιορτάζει τις νίκες τους.

Άλλοι σύντροφοι της που ίσως υπήρξαν ίσως όχι σύμφωνα με τα tabloid οι Τζάστιν Μπίμπερ, Cameron Dallas και Shawn Mendes το κρατάει για τον εαυτό της. "Δεν θέλω να ενδιαφέρονται με ποιον είμαι ή όχι. Πρέπει να έχεις πολλές αντοχές για να παλέψεις ενάντια στις φήμες" είπε.

Μια νέα για τους νέους

Hailey Baldwin Sexy Photoshoot01

Τελευταίο τρόπαιο της η διάκριση "Style Influencer of the Year Award" στα 31α Όσκαρ της βιομηχανίας υποδημάτων, τα FN Achievement Awards του Footw​​ear News.

"Προσπαθώ να παρατηρώ τη γενιά μου, να ερμηνεύω το περιβάλλον μου. Με ενδιαφέρει η νέα γενιά, με εμπνέει και εαν είμαι και εγώ έμπνευση έστω και για έναν άνθρωπο εκεί έξω έχω καταφέρει κάτι" είπε ανάμεσα σε άλλα.

Άλλοι πρωταγωνιστές της μόδας που διακρίθηκαν στην εκδήλωση οι Alexa Chung (Launch of the Year Award), Steve Madden (Company of the Year Award), Stan Smith (Manolo Blahnik Lifetime Achievement Award), Brooklyn Beckham και ο σχεδιαστής Virgil Abloh για το sneaker Air Jordan 1 Off-White.

Περισσότερη Baldwin εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ