ΜΟΔΑ

Emily Ratajkowski: επίθεση στο Instagram για αμφιλεγόμενη ανάρτηση της

Emily Ratajkowski: επίθεση στο Instagram για αμφιλεγόμενη ανάρτηση της

Η Emily Ratajkowski κλήθηκε να απολογηθεί online μετά από ανάρτηση της για το νέο συμβόλαιο ομορφιάς γνωστής εταιρίας για προϊόντα μαλλιών μετά από ανάρτηση της στο Instagram.

H 26χρονη ηθοποιός και μοντέλο EmRata ανακοίνωσε το νέο στην καριέρα της γράφοντας: "Τα μαλλιά είναι θεμελιώδες κομμάτι της ομορφιάς, της θηλυκότητας και της ταυτότητας μιας γυναίκας". Ωστόσο το σχόλιο εξόργισε πολλούς που απαίτησαν είτε να κατέβει η ανάρτηση, είτε να αλλάξει.

"Αηδιαστική" έγραψαν χρήστες στο Twitter. "Δηλαδή όποιες γυναίκες έχουν απώλεια των μαλλιών τους λόγο ασθένειας δεν είναι όμορφες, θηλυκές και δεν έχουν ταυτότητα;" αναρωτήθηκε χρήστης. "Είναι μια μέδουσα με φίδια για κάθε μια γυναίκα εκεί έξω" πρόσθεσε άλλος.

Η Emily Ratajokwski βελτίωσε τη λεζάντα και η εταιρία ανάρτησε στο Instagram τη θέση της.

https://www.instagram.com/p/Bdtg6RFFD-T

"Λυπούμαστε βαθιά γι 'αυτό, δεν θέλαμε να προσβάλλουμε κανέναν με τη λεζάντα. Φυσικά η ομορφιά δεν καθορίζεται από τα μαλλιά σας, η ομορφιά είναι κάτι πιο πνευματικό, η ομορφιά είναι μια στάση που πηγάζει μέσα από τον καθέναν από εμάς. Η νέα μας μούσα, Emily, πιστεύει ότι τα μαλλιά της είναι ένας τρόπος να εκφράσει τον εαυτό της. Όπως είπε, 'Όλοι είναι μοναδικά όμορφοι με τον δικό τους τρόπο'. και συμφωνούμε. Ζητούμε συγγνώμη για την παρεξήγηση της προηγούμενης λεζάντας μας, επειδή φαίνεται ότι κάναμε μια 'απόλυτη' δήλωση, ξεχνώντας τις υπόλοιπες -πολλές- παραλλαγές ομορφιάς που υπάρχουν εκεί έξω".

"Λυπούμαστε ειλικρινά και σας ευχαριστούμε για τη διαμαρτυρία σας διότι έτσι μαθαίνουμε καθημερινά" τόνισε η εταιρία που έσβησε την οργή ενάντια στην EmRata με τον πλέον πολιτικά ορθό σωστά τρόπο υπενθυμίζοντας σε όλους ότι "είμαστε μοναδικά όμορφοι με τον δικό μας τρόπο".

https://www.instagram.com/p/Bds-HVgB-mV

ΔΗΜΟΦΙΛΗ