ΜΟΔΑ

Kendall Jenner: κρίσεις πανικού & η γυμνή εξομολόγηση της στο Harper's Bazaar (vid)

Kendall Jenner: κρίσεις πανικού & η γυμνή εξομολόγηση της στο Harper's Bazaar (vid)

"Έχω τόσο εξουθενωτικό άγχος που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού", δηλώνει στο περιοδικό  Harper's Bazaar το πιο ευπώλητο μοντέλο του 2017 Κένταλ Τζένερ, αδελφή της Κάιλι Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν.

"Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια" λέει στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση της για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Το 2018 βρίσκει το Harper΄s Bazaar νικητή στις εντυπώσεις των ιστορικών εκδόσεων μόδας. Μόλις τη νύχτα της 20ης Απριλίου του 2017 το ΗΒ φώτισε τη Νέα Υόρκη με πορτρέτα γυναικών θρύλων της μόδας και πορτρέτα που έγραψαν ιστορία στο φακό της μόδας γιορτάζοντας 159 χρόνια από την πρώτη έκδοση του περιοδικού μόδας.

Συνεργασίες με τους Άντι Γουόρχολ, Ρίτσαρντ Άβεντον, Τέρι Ρίτσαρντσον και άλλους εμβληματικούς φωτογράφους μόδας προβλήθηκαν με μεγαλοπρέπεια στο δυσθεώρητο Empire State Building.

Για περίπου τρεις ώρες, από τις 20.30 έως και τα μεσάνυχτα οι Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Οντρεϊ Χέρμπορν, Λορίν Χάτον, Κέιτ Μος αλλά και Gisele, Madonna και Rihanna έριχναν το βλέμμα τους ως φύλακες με στιλ μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ και αν το κάνει, στον κόσμο του HB, θα αποκοιμηθεί με δημιουργίες πολύτιμες, ακριβές και haute.

Το περιοδικό που καθιερώνει καριέρες ιδρύθηκε το 1867. Η πρώτη έκδοση του Harper's Bazaar ήταν στις 2 Νοεμβρίου της ίδια χρονιάς και η Τζένερ είναι μία από τισ νέες μούσες του.

Η Τζένερ μιλάει για το τίμημα της δόξας και της επιτυχημένης καριέρας στη μόδα αλλά και την κουλτούρα της μισαλλοδοξίας στο Διαδίκτυο και παραδέχθηκε ότι δίνει μία καθημερινή μάχη με το άγχος και το σκληρό παιχνίδι επιβολής στη μόδα.

Η συνέχεια των supermodel των 90s

https://www.instagram.com/p/Bd0UQ_5DmJ9

Η Τζένερ και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τη βιομηχανία της μόδας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει τη δουλειά του μοντέλου πολύ εύκολη στο να χτίσουν την καριέρα τους. Ωστόσο η Κένταλ επιμένει ότι πρέπει να δουλεύει εξίσου σκληρά με τα μοντέλα του παρελθόντος.

"Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης" λέει.

"Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990" λέει υπερασπιζόμενη τη γενιά των Instamodels που άλλαξαν τη μόδα με casual ευκολία.

https://www.instagram.com/p/BcnkVI5D8rH

ΔΗΜΟΦΙΛΗ