ΜΟΔΑ

Το λάθος viral της ημέρας: Η Κένταλ Τζένερ είναι γυμνή

Το λάθος viral της ημέρας: Η Κένταλ Τζένερ είναι γυμνή
Elisa Meliani/ Instagram

Αν και όλο σχεδόν το ελληνικό διαδίκτυο πιστεύει ότι το γυμνό κορίτσι επάνω στο άλογο είναι η Κένταλ Τζένερ, η αλήθεια βρίσκεται αλλού.

OXI! H ανερχόμενη ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι αυτή που καλημερίζει την ημέρα γυμνή στη φύση αλλά πρόκειται για την Elisa Meliani.

Kανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει γιατί το 20χρονο IT κορίτσι της Αμερικής επέλεξε να κάνει ανάρτηση ένα μοντέλο άγνωστο μέχρι σήμερα χωρίς καν να δίνει πληροφορία ούτε για τη γυμνή φιγούρα ούτε για τον φωτογράφο αλλά το Internet αποφάσισε να έρθει σε οργασμό, κατά λάθος μετά από αυτό το post

https://www.instagram.com/p/p

Αφοσιωμένο στη σωστή πληροφορία, το CNNGrSTYLE παραθέτει κάποιες έξτρα πληροφορίες για την Παριζιάνα που έγινε χωρίς να το ξέρει μια Κένταλ Τζένερ για την Κυριακή.

“Eίμαι Παριζιάνα 100%. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα. Στο 20ο διαμέρισμα” είπε στο PointSevenMatch τον Σεπτέμβριο. “Moυ αρέσει να ταξιδεύω τον κόσμο, ο πατέρας μου μας πήγαινε σε τρελές περιπέτειες και νοιώθω θλίψη όταν δεν μετακινούμαι” πρόσθεσε. Κάνει τζόκινγκ, κάνει ιππασία, ασχολείται με την κηπουρική, με τους λύκους (!) και τις γάτες της. Απολαμβάνει τη Γαλλική ύπαιθρο όπου και έχει μετακομίσει με την αγάπη της ζωής της, τον Ντέιβιντ. “Έχουμε αγοράσει ένα παλιό κάστρο στη μέση ενός δάσους” συμπλήρωσε.

Ο Ντέιβιντ δεν είναι κανείς τυχαίος. Είναι ο φωτογράφος που την απαθανάτισε επάνω στο άλογο για να την εκτιμήσει και να την αναδείξει η Κένταλ Τζένερ. “Όταν δουλεύω με τον Ντέιβιντ (Μπελεμέρε) εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Όταν με φωτογραφίζει είναι σαν να κάνουμε έρωτα” πρόσθεσε αυτή που ευχαρίστησε την ετεροθαλή αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν γιατί την έβγαλε από τη (σχετική της) αφάνεια.

Αυτές είναι κάποιες επιπλέον αναρτήσεις της Ελίσα Μελιάνι πριν την υποδυθεί η Κένταλ Τζένερ.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ