ΜΟΔΑ

Gigi & Bella Hadid: γυμνές κάνουν διπλό χτύπημα στη Vogue

Gigi & Bella Hadid: γυμνές κάνουν διπλό χτύπημα στη Vogue

"Aηδιαστικό & αρρωστημένο!". Ένα από τα σχόλια των χρηστών που δεν εκτίμησαν το διπλό εξώφυλλο στη Vogue απορεί για την επιλογή των δύο αδελφών του modeling να ποζάρουν γυμνές και αγκαλιασμένες για τη βρετανική έκδοση του περιοδικού.

Άλλα σχόλια για το εξώφυλλο περιορίστηκαν στο να σχολιάσουν την "εξοντωτικά επεξεργασμένη ψηφιακά" Bella όμως όλα τα παραπάνω είναι καλό για το τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue που ήδη πριν κυκλοφορήσει έχει κάνει τα forum των θιασωτών της μόδας να διχάζονται.

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει με δύο εξώφυλλα από το φακό του Steven Meisel ενώ ο στυλίστας Joe McKenna που επιμελήθηκε τη φωτογράφηση δεν δυσκολεύτηκε. Τόσο η Gigi όσο και η Bella φλερτάρουν με τον αναγνώστη φορώντας την ίδια δημιουργία του οίκου Versace.

"Είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους για τους οποίους μπορεί να γίνω επιθετική. Με κάνει τόσο περήφανη. Θα έκανα τα πάντα για εκείνη" λέει η Gigi για τη Bella.

"Δημοσιεύω (στα social media) όσα θεωρώ φυσιολογικά να ποστάρεις για το αγόρι σου. Προσπαθώ να κάνω πράγματα με τα οποία νιώθω καλά και να τα κάνω με αξιοπρέπεια" λέει για τη σχέση της με τον Zayn Malik που έχει αμφισβητηθεί πολλάκις.

Δεν είναι μόνο αυτό

Σε παράλληλο χρόνο η Gigi Hadid συνεχίζει τη συνεργασία της με τον αμερικανικό οίκο μόδας Tommy Hilfiger και αυτή τη φορά αντλεί έμπνευση από τη Formula 1.

Ποζάροντας η ίδια με ρούχα που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τα αγωνιστικά σιρκουί η ανερχόμενη δύναμη της μόδας θέλει να είναι κάτι περισσότερο από αδελφή της Bella ή το κορίτσι του Malik και τρέχει με γκάζια στην κορυφή.

gigi tommy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ