ΜΟΔΑ

Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ: ξαδέρφη της Μαρίας-Ολυμπίας και νέο It Girl της αμερικανικής μόδας

Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ: ξαδέρφη της Μαρίας-Ολυμπίας και νέο It Girl της αμερικανικής μόδας

Ανιψιά της Μαρί Σαντάλ και εγγονή της σχεδιάστριας μόδας, ένα νέο κορίτσι με βαρύτιμο όνομα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας. Η 18χρονη Ταλίτα, εγγονή της Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, είναι η νέα μούσα της και αναδύεται από τη δυναστεία που αποθεώνει το στιλ.

Η ιδρύτρια του οίκου ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι η εγγονή είναι η νέα μούσα της και αποκάλυψε την ιστορία πίσω από την επιλογή της.

"Πριν από 10 χρόνια διοργανώσαμε επίδειξη κατά τη διάρκεια της PITTI στη Φλωρεντία. Η επίδειξη έγινε στον μεγαλύτερο ιδιωτικό κήπο και περάσαμε μια εβδομάδα στην όμορφη αυτή βίλα. Η εγγονή μου Ταλίτα ήταν εννέα και ζήτησε να έρθει μαζί μας. Συμφώνησα, αλλά της είπα ότι θα πρέπει να δουλέψει! Το έκανε. Βοηθούσε με κάθε λεπτομέρεια και περάσαμε υπέροχα. Μια δεκαετία αργότερα, ο Nathan και εγώ την καλέσαμε να γίνει η μούσα μας. Η φωτογράφιση διήρκεσε ολόκληρη μέρα και ήταν επαγγελματίας" είπε η σχεδιάστρια.

Η σχεδιάστρια μόδας επέλεξε την 18χρονη εγγονή της Ταλίτα ως το νέο πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας του brand DVF (Diane von Furstenberg).

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε με φορέματα, με τα εμπριμέ που είναι το σήμα κατατεθέν της μάρκας από την πρώτη συλλογή DFV, από τότε που ο Τζόναθαν Σόντερς παραιτήθηκε και ο Nathan Jenden επέστρεψε στον οίκο μόδας ως διευθυντής δημιουργικού.

Η εγγονή τής Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ έχει βαδίσει στην πασαρέλα για τον Dolce & Gabbana την περασμένη σεζόν και έχει εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά μόδας όταν ήταν έφηβη, όπως το Tatler και το Teen Vogue.

https://www.instagram.com/p/BfEO1phBIJ8

"Σίγουρα θέλω να δουλέψω στον χώρο της μόδας - ο σχεδιασμός και το στυλ με ενδιαφέρουν πραγματικά" είπε στη Vogue.

"Αυτή τη στιγμή ο Nathan [Jeden] και εγώ εργαζόμαστε για μια μικρή TVF στο πλαίσιο της συλλογής DVF. Μπορώ να συνδυάσω τη δουλειά με τις σπουδές" τόνισε.

Ποιό είναι το νέο It Girl της μόδας

Η Ταλίτα είναι εγγονή του πρίγκιπα Έγκον φον Φίρστενμπεργκ και της πρώτης συζύγου του, της σχεδιάστριας μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ.

Είναι η μεγαλύτερη κόρη του γιου τους, πρίγκιπα Αλεξάντερ φον Φίρστενμπεργκ, 48 ετών και της πρώτης συζύγου του, Αλεξάντρα 45 ετών, σχεδιάστριας επίπλων.

Είναι επίσης ανιψιά της Μαρί Σαντάλ, συζύγου του Παύλου Γλίξμπουργκ, γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας και έχει πολύ στενή σχέση με την κόρη τους και ξαδέρφη της, Μαρία Ολυμπία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ