ΜΟΔΑ

Κένταλ Τζένερ: χλευασμός για τις γυμνές αναρτήσεις της & το αριστερό της πόδι

Κένταλ Τζένερ: χλευασμός για τις γυμνές αναρτήσεις της & το αριστερό της πόδι

Η Κένταλ Τζένερ, αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν και για τη βιομηχανία της μόδας το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της χρονιάς, αποφάσισε να αναρτήσει δύο καλλιτεχνικές, ασπρόμαυρες και δη γυμνές φωτογραφίες της για να υπενθυμίσει την επιρροή της online. Όμως πολλοί χρήστες του διαδικτύου πρόσεξαν κάτι πολύ περίεργο στο αριστερό της πόδι.

Σε μία από τις λήψεις της η 22χρονη supermodel ποζάρει καθισμένη επάνω σε ξύλινο τραπέζι.

Ωστόσο κάποιοι από τα 87 εκατομμύρια followers της διέκριναν κάτι πολύ περίεργο στη λήψη.

"Κορίτσι σε αγαπάω αλλά τι τρέχει με τα δάχτυλα σου;" σχολίασε ένας. "Τα δάχτυλα είναι περίεργα και το ένα πόδι είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το άλλο" πρόσθεσε άλλος.

"Κλαίω!!! Κοιτάξτε τα δάχτυλα της" καταλήγει άλλος.

https://www.instagram.com/p/BfoOoo3jPPj

Οι φωτογραφίες φέρουν την υπογραφή της Sasha Samsonova που στο παρελθόν έχει απαθανατίσει τις Pink, Dita Von Teese αλλά και την μικρότερη των Καρντάσιαν, Κάιλι.

Η φωτογράφος απαθανάτισε την Κάιλι Τζένερ στην πρώτη της γέννα και τον ερχομό της κόρης της, Στόρμι.

https://www.instagram.com/p/BfoOhsgjA32

Η Τζένερ και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα κατά το παρελθόν.

"Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης" είπε στην τελευταία της συνέντευξη στο Harper's Bazaar.

"Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990" λέει υπερασπιζόμενη τη γενιά των Instamodels που άλλαξαν τη μόδα με casual ευκολία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ