ΜΟΔΑ

H Aντριάνα Λίμα λιώνει για σένα

H Aντριάνα Λίμα λιώνει για σένα
REUTERS/Brendan McDermid

Αν είσαι ένας κακός, πονηρός άνθρωπος βέβαια. Αν είσαι από εκείνους που οι εργαζόμενοι στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Mαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης θα ήθελαν να αποφύγουν, από τους επισκέπτες που θέλουν να λιώσουν λίγη από την επιφάνεια των δημιουργημάτων τους για να έχουν ένα κομμάτι διασημότητας στο προσκεφάλι τους.

Η Αντριάνα Λίμα είναι πλέον και επίσημα το πιο δημοφιλές κορίτσι της Victoria’s Secret καθώς από εχθές έχει το κέρινο alter ego της εκτεθειμένο σε όλους. Η Λίμα έχει συνηθίσει να είναι ένα κορίτσι του θεάματος. Έχει φωτογραφηθεί από τους μεγαλύτερους μαέστρους της εικόνας, έχει περπατήσει χιλιόμετρα (ίσως) σε πασαρέλες και έχει γίνει συνώνυμο στο μνημονικό του κόσμου με τη λέξη σέξι. Γιατί και είναι και μπορεί.

Συνεπής επαγγελματίας, κατάφερε να είναι το ίδιο αναγνωρίσιμη με άλλους διάσημους που εκτίθενται σε ένα Μουσείο όπου η είσοδος είναι επί πληρωμή.

Η παρακμή της Αντριάνα Λίμα (και τα υπόλοιπα 3 sexy fashion films της εβδομάδας)

Ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα των Μπραντ Πιτ και Τζολί, λίγο πιο πέρα από τον κέρινο Μπαράκ Ομπάμα, η βραζιλιάνα θα είναι εκεί, ημίγυμνη για να υπενθυμίζει σε όλους την υπεροχή της. Στους θαυμαστές της άλλωστε η Λίμα χρωστάει και την επιλογή του Τισό να την συμπεριλάβει στα εκθέματα της. “Όταν μου είπαν ότι με θέλουν για να γίνω ένα κέρινο ομοίωμα προς έκθεση, το πρώτο που ρώτησα είναι ποιος θέλησε κάτι τέτοιο” λέει. Τελικά όπως αποκαλύφθηκε ήταν οι άπειροι fan της εκείνοι που απαίτησαν το έκθεμα μετά από σωρεία email που αιτούνταν μια κέρινη Άγγελο με εσώρουχα.

Διάλειμμα για διαφημίσεις με τα κορίτσια της Victoria's Secret

“Έβαλα τα κλάματα όταν μου το είπαν” εξομολογήθηκε για όσους την πιστεύουν. Η Λίμα, προσηνής και αποφασισμένη, πόζαρε ώρες μπροστά τους καλλιτέχνες του Μουσείου για να χαρίσει ένα κλώνο της όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Στις διαστάσεις της όπως θα θέλαμε να την αγγίξουμε για να καταλήξουμε στο αν η Αντριάνα, ετών 34, από τη Μπαία της Βραζιλίας είναι ένα κορίτσι που λιώνει για εμάς.

Δεν είναι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ