ΜΟΔΑ

Μετά τον Κλούνεϊ: μισό εκατομμύριο από τη Gucci κατά της παράλογης οπλοκατοχής

Μετά τον Κλούνεϊ: μισό εκατομμύριο από τη Gucci κατά της παράλογης οπλοκατοχής

Μετά τα αποκεφαλισμένα μοντέλα που "σόκαραν" τους πολιτικά ορθούς συντάκτες μόδας ο οίκος Gucci δωρίζει μισό εκατομμύριο δολάρια στην Πορεία για τις Ζωές μας που διοργανώνουν στην Ουάσινγκτον, στις 24 Μαρτίου επιζώντες μαθητές της πολύνεκρης ένοπλης επίθεσης στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στην πόλη Πάρκλαντ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Όπρα Γουίνφρεϊ και Αμάλ & Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οίκος μόδας Gucci γνωστοποίησε ότι στηρίζει τη διαδήλωση Πορεία για τις Ζωές μας με δωρεά 500.000 δολαρίων για να στηρίξει την Πορεία για τις Ζωές μας υπέρ της αλλαγής της νομοθεσίας για την οπλοκατοχή.

Μαθητές και οι οικογένειές τους θα διαδηλώσουν στην Ουάσινγκτον και θα "απαιτήσουν να κατατεθεί στο Κογκρέσο ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της οπλοκατοχής".

Οι διοργανωτές ενθαρρύνουν ταυτόχρονες πορείες να διεξαχθούν σε πόλεις σε όλη τη χώρα.

"Στηρίζουμε την "Πορεία για τις Ζωές μας" και τους θαρραλέους μαθητές σε ολόκληρη τη χώρα που ζητούν η ζωή και η ασφάλειά τους να γίνουν προτεραιότητα" αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου Gucci.

"Όλοι έχουμε επηρεαστεί άμεσα ή έμμεσα από αυτές τις παράλογες τραγωδίες" σημειώνεται στην ανακοίνωση.

"Είμαι αληθινά συγκινημένος από το θάρρος αυτών των μαθητών" δήλωσε ο διευθυντής δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Αλεσάντρο Μικέλε.

"Η αγάπη μου είναι μαζί τους και θα είναι δίπλα τους στις 24 Μαρτίου. Στηρίζω την Πορεία για τις Ζωές μας και τις ισχυρές νεαρές γυναίκες και τους ισχυρούς νεαρούς άντρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που αγωνίζονται για τη γενιά τους και τις επόμενες που θα έρθουν" υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ