ΜΟΔΑ

Η Πάρις Χίλτον είναι μια τρελή

Η Πάρις Χίλτον είναι μια τρελή
Vijat Mohindra for PAPER

Αυτό υποστηρίζει η ίδια η κληρονόμος στο περιοδικό Paper του οποίου και το εξώφυλλο κοσμεί με την ημιδιάφανη επιδερμίδα της ως μία από τις 4 γυναίκες που μιλάνε για το Fandemonium στη ζωή τους (ήτοι εκείνες και οι θαυμαστές).

“To πιο τρελό πράγμα που έκανα φέτος; Έμεινα στην Ίμπιζα από τον Μάιο έως και Σεπτέμβριο και κάθε Σάββατο βράδυ ήμουν η οικοδέσποινα στα πάρτι μου Foam&Diamonds στο Amnesia” είπε και κάποιοι που έχουν ευαίσθητο μουσικό αυτί έβαλαν ωτοασπίδες γιατί της είχαν πρόχειρες. Η Πάρις Χίλτον είναι σαν κατσαρίδα. Επιβιώνει από Adele, επιβιώνει των Tiesto και Diplo, είναι τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, DJ, καλλιτέχνιδα, πολυάσχολη και ό,τι και αν κάνει γίνεται viral. Αλλά μια κατσαρίδα "πραγματικά ντροπαλή” εξομολογείται στο Paper. Ένα περιοδικό που υποδύεται ότι την πιστεύει χωρίς να της υπενθυμίζει την ερωτική ταινία όπου ερχόταν σε οργασμό όπως όλοι μας, γυμνή και κάνοντας σεξ στο συλλεκτικό "One Night In Paris!".

“Νοιώθω ευλογημένη

που μπορώ να κάνω καλύτερη τη ζωή όσων δεν γεννήθηκαν με τη δική μου τύχη” πρόσθεσε ταπεινά αν και δεν μπορεί να ξεπεράσει ποτέ το μόνιμο τζετ λαγκ της, αν και δεν ανακοινώνει καμία φιλανθρωπία γιατί προφανώς τα κάνει όλα incognito.

Τα ταξίδια της ανά τον κόσμο δεν την τρομάζουν, εκείνο που φοβάται όμως είναι τα ασανσέρ στην χώρα του Μάο. “Η τελευταία φορά που φοβήθηκα ήταν στην Κίνα κάποιες εβδομάδες νωρίτερα. Παγιδεύτηκα μέσα στο ασανσέρ, ήταν τόσο κλειστοφοβικά, δεν μπορούσαν καν να ανασάνω” είπε και μας ενημέρωσε για να μας χαλαρώσει, να μην έχουμε άλλο άγχος για την ευτυχία στη ζωή της.

“To 2016 θα συνεχίσω να κάνω περιοδείες, παίζοντας σε club και θα βγάλω νέα μουσική. Επίσης θα συνεχίσω να επεκτείνω τις δραστηριότητες μου στο εμπόριο ανοίγοντας περισσότερα μαγαζιά με τα καλλυντικά και τη σειρά προϊόντων μου. Επιπλέον θα ξεκινήσω να ασχολούμαι και με τις ιδιοκτησίες μου στις Φιλιππίνες” είπε οπότε κανένα άγχος, θα έχουμε πολύ κακή μουσική από τη Χίλτον και του χρόνου. “Μα τι κάνεις όταν θες να προσελκύσεις την προσοχή;” ρωτάει την κληρονόμο ο ανώνυμος δημοσιογράφος του Νεοϋορκέζικου περιοδικού.

“Φοράω μια υπέροχη, λαμπερή τουαλέτα” απάντησε εκείνη γιατί αν και πιστεύει ότι είναι μια τρελή, έχει μια κανονικότητα σπάνια για το είδος της (όχι, δεν είναι πουλί όπως ισχυρίζονται τα Troll στο διαδίκτυο...)
Λίγα επιπλέον πράγματα που μάθαμε για την πλούσια κληρονόμο. Ξεκινάει τη μέρα της με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Flipboard, μετά ανανεώνει το ιστολόγιο της στο ParisHilton.com και όταν έχει χρόνο αποφασίζει να αγοράσει κάτι, ιδανικά από Net-a-Porter. “To λατρεύω” λέει -όσο θα ήθελε όλοι να λατρέψουμε αυτό:

Επιπλέον η Πάρις Χίλτον έψαξε στη μηχανή αναζήτησης της Google συνταγή για να κάνει ψητό κοτόπουλο οπότε είναι ακόμη πιο κανονική από όσο πίστευες, παλιές φωτογραφίες της για να της αναρτήσει στο Instagram γιατί μπορεί και αγαπάει το Family Guy. Και τον Στιούι, αλήθεια;

Η Πάρις Χίλτον τρώει μπανάνες για πρωινό μαζί με ένα bagel με cream cheese, προτιμάει το Instagram από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, δεν έχει καταλάβει πως μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Μάικλ Τζάκσον, αγαπάει τα ζώα, ειδικά τα σκυλιά που συχνά χρησιμοποιεί και για αξεσουάρ ενώ είναι τόσο ταπεινή και θνητή που διαχειρίζεται η ίδια τους λογαριασμούς της στο Facebook, στο Instagram αλλά και το Twitter για να αποφύγει λάθη που γίνονται συχνά.

Λάθη επικίνδυνα, λάθη σαν αυτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ