Η Ελ Φάνινγκ έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα
Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ελ Φάνινγκ μπορεί να προσθέσει το «μοντέλο πασαρέλας» στη λίστα με τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα εκτός από την ενασχόληση με την υποκριτική.
Η 19χρονη ηθοποιός έκανε ντεμπούτο στην πασαρέλα ανοίγοντας την επίδειξη για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018/2019 του οίκου Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
Φορώντας μεγάλου μεγέθους πανωφόρι με στοιχεία δερμάτινα και με πλατινέ beehive (μισομαζεμένα μαλλιά) η μούσα του ιταλικού οίκου Miu Miu βάδισε για πρώτη φορά σε επίδειξη μόδας.
Σύμφωνα με το WWD, την Έλ Φάνινγκ υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι διάσημοι που ήταν στην πρώτη σειρά, μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής της σειράς «Stranger Things», Ντέιβιντ Χάρμπουρ η φίλη του, ηθοποιός των «Fantastic Beasts», Άλισον Σούντολ και η πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Big Sick», Ζόι Καζάν.
«Η αδρεναλίνη. Ω Θεέ μου! Ήταν εκπληκτικό» ανέφερε η Φάνιννγκ μετά το σόου. «Νομίζεις ότι είναι απλά περπάτημα, αλλά όχι», πρόσθεσε.
Αποκαλύπτοντας πώς προετοιμάστηκε για την εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας, η ηθοποιός είπε ότι παρατήρησε κάποια στοιχεία από τον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία «The Neon Demon».
Κύμα καύσωνα στην Ιταλία: Θερμοκρασίες δέκα βαθμούς υψηλότερες από τον μέσο όρο του Ιουνίου
13:50
Η Γαλλία στη δίνη του καύσωνα: Τρεις νεκροί, λουκέτο σε 2.700 σχολεία, συναγερμός σε 49 περιφέρειες
13:46
Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας στο φαράγγι της Ίμπρου στα Χανιά
13:39
Ξεκίνησαν οι «τεχνικές» συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - «Η διπλωματία να φανεί χρήσιμη»
13:33