ΜΟΔΑ

Η 18χρονη Κάιλι Τζένερ είναι άθραυστη

Η 18χρονη Κάιλι Τζένερ είναι άθραυστη
Kylie Jenner/ Steven Klein for Interview December 2015

Την γνωρίσαμε από τότε που ήταν παιδί, σχεδόν ενηλικιώθηκε στις οθόνες μας, σίγουρα μεγάλωσε με γνώμονα την τηλεθέαση μας. Η Κάιλι Τζένερ είναι η μικρότερη της συμμορίας των Καρντάσιαν και μάλλον η πιο επικίνδυνη. Επικίνδυνη γιατί είναι μικρή, επικίνδυνη γιατί έχει επιρροή, επικίνδυνη γιατί είναι διαφορετική, επικίνδυνη γιατί λέει ασυναρτησίες, επικίνδυνη γιατί στην ηλικία που είναι της επιτρέπετε να το κάνει.

Τολμηρή ή λολίτα, γυμνή ή τυλιγμένη με γούνες, με το εραστή ή τις αδελφές της, στο δρόμο ή στη λιμουζίνα της, στο Snapchat ή το Instagram, οπουδήποτε και αν την τοποθετήσεις η Κάιλι Τζένερ δειγματίζει με ένα άδειο συνήθως βλέμμα, τρόπο το προϊόν που είναι ΜΟΝΟ και πάντα η ίδια.

Εαν υπάρχει ΕΝΑ πράγμα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι μιλάμε για μια Κιμ Καρντάσιαν σε αναβολικά και μιλάμε επιχειρηματικά. Η Κάιλι Τζένερ μόλις πριν τρεις ημέρες “έριξε” το Internet διαθέτοντας νέα σειρά κραγιόν με την υπογραφή της. Επίσης είναι το μέλλον της οικογένειας γιατί είναι όσο γράφει ο τίτλος πιο πάνω. Είναι ήδη πολύ πλούσια από την εργασία της, έχει δικά της app στα οποία πουλάει την καθημερινότητα της, είναι απίστευτα επιδραστική στις συνομήλικες της, είναι πιο σέξι από την Κένταλ, είναι πιο πρόστυχη από την Κιμ, είναι ένα κορίτσι που προτιμάει τον πατέρας της Κρις να είναι η Κάιτλιν. Το είπε, το δήλωσε, στο άμεσο μέλλον αυτοί που έρχονται μετά τους millennials θα ξέρουν τι σημαίνει κοινωνικό φύλο. Ίσως.

Το περιοδικό που αποδομεί την ποπ κουλτούρα από τα 70s, τo Interview, προσπάθησε να την ερμηνεύσει. Ο Steven Klein προσπάθησε να τη φωτογραφήσει. Η ίδια προσπάθησε να αποδείξει ότι όλα όσα ξέραμε για την ίδια μέχρι σήμερα ήταν απλά μερικές από τις βιτρίνες στο πολυκατάστημα που είναι ο εαυτός της. Αυτοί είναι κάποιοι μόλις από τους αντικατοπτρισμούς της της πιο αινιγματικής ΚΚ όλων.

Την όρισαν τα μαλλιά της

“Ειλικρινά πιστεύω ότι το κομβικό σημείο που άλλαξε τα πάντα στη ζωή μου είναι όταν έκοψα τα μαλλιά μου στα 16 μου και τα έβαψα μπλε. Έκτοτε νοιώθω ελεύθερη να πειραματιστώ με τα πάντα στη ζωή μου.”
Τρου στόρι: Η εμφάνιση της με μπλε μαλλί στο γάμο των Kimye την καθιέρωσε στα cosmetics. Έβγαλε προϊόντα για μαλλιά κλπ.

Δεν θέλει να τη λένε υλίστρια, δεν είναι

Οπότε ο φίλος της ράπερ Tyga πρέπει να νοιώθει κάπως μάταια μετά τη Ferrari που της δώρισε για τα 18α γεννέθλια της. Damn! “Eίναι cool το να μπορώ να μου αγοράσω ένα καινούργιο αμάξι, θα με κάνει να νοιώθω καλά για μια εβδομάδα αλλά μετά όλα θα έχουν τελειώσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν είναι πραγματική ευτυχία.” Οκ, συγκλονιστικό.

Είναι λίγο μπερδεμένη

Η αλήθεια είναι ότι δεν της έδωσαν και πολλές εναλλακτικές για τη συμμετοχή της ή μη στο Keeping Up With The Kardashians. Η Κάιλι ήταν μικρό τόσο δα κορίτσι όταν το τηλεοπτικό συνεργείο έγινε το καινούργιο μέλος της οικογένειας της. Ο εκβιασμός στον κόσμο των reality show της κόστισε την αθωότητα μήπως; Η Κάιλι έχει μια ανησυχία, για την παιδικότητα που έχασε, την κανονικότητα που δεν έζησε ποτέ. “Είναι όμως και ευλογία” λέει ανατρέποντας ξανά τη γαλήνη. “Έχω καταφέρει περισσότερα πράγματα από πολλές 35χρονες εκεί έξω. Πάντα μπορείς να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, έτσι δεν είναι;” σχολιάζει. Σωστά.

Είναι πολύ σίγουρη

Όχι για όλα, όχι για το αν ο κόσμος μας είναι δίκαιος ή έχουμε τις Καρντάσιαν που μας αξίζουν, αλλά για την επιτυχία της. Η Κάιλι Τζένερ έχει αυτογνωσία “Εχθές μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι 18, είμαι γυναίκα και έχω καταφέρει τόσα πολλά. Ζω σε ένα υπέροχο σπίτι, δουλεύω σκληρά, νοιώθω ευγνωμοσύνη”. Σωστά.

Η Lady Gaga τη θαυμάζει

Σύμφωνα με την Ky, η Lady Gaga είναι μεγάλη θαυμάστρια αλλά και συμβουλάτορας της. Σύμφωνα με την Ky, η Gaga έτρεξε αλαφιασμένη κοντά της (μια εικόνα που εύκολα μπορείς να φανταστείς) και της είπε δύο
πράγματα.

Πράγμα ένα: η Ky είναι απίστευτη.

Πράγμα δύο: η Ky πρέπει να παραμείνει αυθεντική.

“Οπότε προσπαθώ να μην αλλάξω, να παραμείνω ο εαυτός μου. Νοιώθω ένα επιπλέον άγχος όταν πρέπει να κάνω μια αισθησιακή φωτογράφιση ή όταν θέλω να κάνω μια ανάρτηση εικόνας... Δεν ξέρω, θέλω να είμαι ένα καλό πρότυπο αλλά θέλω να είμαι και ο εαυτός μου” σχολίασε.

Έχει πέσει θύμα bullying

Καθημερινά, από τότε που ήταν 9. Από την ημέρα που ξεκίνησε να είναι η Κάιλι τζένερ πάντα διάβαζε κάτι κακό και υποτιμητικό για αυτή. Η παρενόχληση ήταν στην καθημερινότητα της για αυτό και δουλεύει μαζί με θύματα ρατσισμού και bullying φέρνοντας στην επιφάνεια ιστορίες σκληρές και εν μέρει δικές της. “Με έκανε ένα ράκος. Νοιώθω ότι έχω χάσει τόσες πολλές καλές στιγμές επειδή έδωσα σημασία σε ηλίθιους, ανθρώπους αγνώμονες και κακούς”.

Δεν είναι κοινωνική

Απλά στο Snapchat και το Instagram υποδύεται ένα ρόλο. Στην πραγματικότητα δεν πιστεύει στην ανιδιοτελή φιλία παρά μόνο αν την γνωρίσει. Τότε θα εμπιστευθεί, ισχυρίζεται. “Πλέον έχω δύο καλούς φίλους με τους οποίους κάνω παρέα. Έχω πολύ κλειστό κύκλο” είπε.

Σιχαίνεται να φοράει μέικ απ

Ακόμη και αν πουλάει δικά της κραγιόν και lip liner, δεν εκτιμάει το βάψιμο αν και είναι αναγκαίο.

“Αλήθεια”, αναρωτιέται ο δημοσιογράφος του Interview, Wallace, “έχεις νοιώσει ποτέ ντροπή;”
“Όχι” απάντησε η Κάιλι Τζένερ ή αλλιώς Kardashian2.0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ