Μια δήλωση της αδελφής της Κιμ Καρντάσιαν και κόρης της Κέιτλιν Τζένερ, Κένταλ Τζένερ στο περιοδικό Vogue έχει προβληματίσει τα media των ΗΠΑ για πολλούς, σωστούς ή και όχι, λόγους. Όπως και να έχει η Τζένερ δήλωσε ότι "δεν είναι gay".

Η Tζένερ, το πιο εμπορικό μοντέλο της γενιάς της, αρνείται τις φήμες που την θέλουν να είναι ομοφυλόφιλη.

"Νομίζω ότι αυτό λέγεται γιατί δεν είμαι όπως οι αδελφές μου, που είναι: Είμαι εδώ και είμαι με το αγόρι μου" είπε η Τζένερ στο περιοδικό Vogue όταν την ρώτησαν γιατί στο διαδίκτυο υπάρχει συχνά κάποιος προβληματισμός, κάποιο κουτσομπολιό, κάποια φήμη για τη σεξουαλικότητα της.

"Αυτό συμβαίνει γιατί δεν με έχουν δει δημόσια με κάποιον άντρα" πρόσθεσε.

Το αστέρι του Keep Up With the Kardashians ωστόσο κρατάει μια διπλωματική στάση διευκρινίζονταςαπό τη μία ότι "δεν νομίζει ότι έχει ένα αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο κόκκαλο σε ολόκληρο το σώμα της" και από την άλλη δηλώνει:

"Αλλά δεν ξέρω! Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτή στις εμπειρίες – δεν εναντιώνομαι. Επίσης ξέρω ότι έχω μια... ανδρική ενέργεια, αλλά δεν θέλω να το θέσω λανθασμένα, γιατί δεν είμαι τρανσέξουαλ ή ο,τιδήποτε. Έχω μια σκληρή ενέργεια. Κινούμαι διαφορετικά" είπε.

"Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας. Όχι, δεν είμαι gay. Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα. Δεν θα έκρυβα ποτέ κάτι τέτοιο" είπε και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον μπασκετμπολίστα Μπλέικ Γρκίφιν, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.

"Είμαι χαρούμενη. Είναι πολύ ωραίο" είπε όταν την ρώτησαν για το εάν έχει φίλο και πρόσθεσε: "Υπάρχει κάποιος, που είναι πολύ καλός για μένα".

Το γιατί η Τζένερ θέλησε να επιβεβαιώσει ότι είναι αυτό που συνηθίζεται να είναι οποιοσδήποτε by default είναι μια απορία που θα λυθεί εν καιρώ.

11 kendall jenner vogue cover april 2018

Διαβάστε επίσης