ΜΟΔΑ

Aντζελίνα Τζολί: Αγαπώ τα γηρατειά, μου θυμίζουν ότι είμαι ζωντανή

Aντζελίνα Τζολί: Αγαπώ τα γηρατειά, μου θυμίζουν ότι είμαι ζωντανή

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει. Ως το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας νέου αρώματος για γαλλικό οίκο ομορφιάς η 42χρονη Τζολί επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από την καμπάνια που θα τη συνοδέψει με εξομολογήσεις  για τη ζωή, το χρόνο, την οικογένεια, τους προγόνους και τους απογόνους της. 

Ως το πρόσωπο του Mon Guerlain η γαλαζοαίματη του Χόλιγουντ Τζολί μίλησε σε συνέντευξη της για τη σχέση της με την ομορφιά, τα γηρατειά, το χρόνο και τις αισθήσεις.

"Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και βλέπω τη μητέρα μου. Ένα είδωλο που με προειδοποιεί" είπε σε συνέντευξη της στο InStyle US.

"Βλέπω τον εαυτό μου να γερνάει και το λατρεύω, σημαίνει ότι είμαι ζωντανή -ότι είμαι εδώ και μεγαλώνω. Δεν μου αρέσουν βέβαια οι μαύροι κύκλοι, μην κοροιδευόμαστε. Βλέπω τα ελαττώματα μου. Αλλά αυτό που βλέπω και μου αρέσει δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση μου. Βλέπω την οικογένεια μου στο πρόσωπο μου. Βλέπω την ηλικία μου" είπε.

"Έχω τον ίδιο δερματολόγο από τότε που ήμουν 11 ετών. Τη λένε Rhonda Rand. Είναι η γυναίκα που με πήγε η μητέρα μου μικρή όταν είχα το πρώτο μου σημάδι" πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/Bf_wNfOAj6U

"Σίγουρα πέρασα κι εγώ τις φάσεις μου όταν ήμουν μικρή και έβαζα τόνους μέικαπ σε όλο μου το πρόσωπο, αλλά ήμουν λίγο αγοροκόριτσο. Και μετά έγινα λίγο πανκ. Σήμερα είναι τάση να βάφεις τα μαλλιά σου μπλε, για παράδειγμα. Στις μέρες μου τα είχαμε ξανθά" είπε η Τζολί.

"Το μυαλό είναι η μεγαλύτερη ομορφιά. Όταν βλέπεις κάποιον με φλογερό πνεύμα, αυτό είναι σέξι. Ένας άνθρωπος με συμπόνοια και πνεύμα και πάθος- δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσες να φορέσεις ή να βάλεις στο πρόσωπό σου για να καλύψεις το ότι το μυαλό σου είναι κενό και η καρδιά σου σκοτεινή" προσθέτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ