ΜΟΔΑ

Gisele: top model, ακτιβίστρια & πλέον συγγραφέας για μια ζωή με νόημα σε 256 σελίδες

Gisele: top model, ακτιβίστρια & πλέον συγγραφέας για μια ζωή με νόημα σε 256 σελίδες

Ετοιμαστείτε να καταδυθείτε στο θησαυρό της ζωής που η Gisele Bündchen θέλει να μοιραστεί μαζί μας.

Η σύζυγος του Τομ Μπρέιντι και για χρόνια το πλέον ακριβοπληρωμένο μοντέλο της βιομηχανίας μόδας πλέον δεν περπατάει σε (πολλές) πασαρέλες και επενδύει στο μέλλον του πλανήτη και τις επόμενες γενιές που θέλει να κάνει καλύτερες μαθαίνοντας τους όλα όσα έμαθε από τη ζωή της και τις εναλλαγές της.

Η καλλονή από τη Βραζιλία υπογράφει ένα βιβλίο 256 σελίδων. που είναι ένα υβρίδιο αυτοβιογραφίας και οδηγού ευζωίας.

Με τίτλο "Μαθήματα: Το μονοπάτι μου προς μια ζωή με νόημα" (Lessons, My Path to a Meaningful Life) το βιβλίο κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίο.

Η Bündchen ανακοίνωσε την έκδοση με ανάρτηση της στο Instagram. Σε αυτή υπόσχεται στα 14,2 εκατομμύρια followers της ότι θα αποκαλύψει "όσα έμαθε, τις αξίες που την οδήγησαν εκεί που είναι τώρα και τα εργαλεία που τη βοήθησαν να γίνει αυτή που είναι".

"Τop model, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος η Gisele Bündchen μοιράζεται το απροσδόκητο μονοπάτι της ενσυνείδησης και τα διδάγματα που έχουν διαμορφώσει τη ζωή της" αναφέρει ο εκδοτικός οίκος για το νέο εγχείρημα της Bündchen που ξεκίνησε από το νότο της Βραζιλίας, όπου μεγάλωσε, σε ένα υπνοδωμάτιο με τις πέντε αδελφές της και έζησε τον εκφοβισμό από τους συμμαθητές της.

https://www.instagram.com/p/BglWf3ylZi5

Σε ηλικία 14 ετών, η τύχη της χαμογέλασε και τότε ξεκίνησαν όλα. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η εμφάνιση της στην πασαρέλα του Alexander McQueen στο Λονδίνο την καθιέρωσε κάνοντας την Bündchen διάδοχο της Κέιτ Μος και το χυμώδες κορίτσι που έβαλε με το λίκνισμα της τέλος στο heroine chic που μέχρι τον ερχομό της κρατούσε ηγεμονική θέση στη βιομηχανία μόδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ