ΜΟΔΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Schiaparelli και Jean Paul Gaultier τη χλευάζουν ως αντιγραφέα στη μόδα

Κιμ Καρντάσιαν: Schiaparelli και Jean Paul Gaultier τη χλευάζουν ως αντιγραφέα στη μόδα

Είναι δεδομένο ότι καμία άλλη reality star δεν μπορεί να σκανδαλίσει όπως η Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ. Αυτή τη φορά όμως τα βέλη εναντίον της και η ειρωνεία φέρουν υπογραφές κύρους στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς.

Μετά τη δημοσιοποίηση του επόμενου project της στην κοσμετολογία, το νέο της άρωμα που όπως η ίδια αποκάλυψε θα υκλοφορήσει σε μπουκάλι-καλούπι του σώματος της η αντιπαράθεση ξεκίνησε για την αμφιλεγόμενα πρωτότυπη ιδέα της Καρντάσιαν.

Το KKW Body, το τελευταίο άρωμα της με νότες από περγαμόντο και άλλα φρούτα της άνοιξης θα διατίθεται στην αγορά με μπουκάλι που δημιουργήθηκε στις ευπώλητες αναλογίες της Καρντάσιαν.

Το διαδίκτυο θυμάται πολλά, όπως και άλλες εταιρίες που έχουν φέρει στην αγορά των αρωμάτων μπουκάλια σε ανθρώπινες φόρμες χρόνια πριν από την Καρντάσιαν.

https://www.instagram.com/p/BiDccGAF27R

Ο οίκος του Jean Paul Gaultier έκανε ένα σχόλιο σχεδόν ειρωνικό για το μπουκάλι του αρώματος που θυμίζει ύποτα πολύ ένα άλλο μπουκάλι από το γαλλικό οίκο που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στα καταστήματα με τη λεζάντα "Keeping Up with the fragrance news! -ένα λογοπαίγνιο με τη σειρά που καθιέρωσε τη φαμίλια στη βιομηχανία του θεάματος, το show Keeping Up with the Kardashians.

https://www.instagram.com/p/BiC6PlaDJ2c

Eπιπλέον ένας άλλος ιστορικός οίκος στη μόδα και την ομορφιά της Γαλλίας, ο οίκος Schiaparelli υπενθύμισε ότι την ιδέα ενός μπουκαλιού αρώματος που φέρει την ανθρώπινη φόρμα την επινόησε ήδη από το 1937 όταν και ο οίκος κυκλοφόρησε το "Shocking", ένα άρωμα που φορούσαν οι Φρίντα Κάλο, Mαρλέν Ντίντριχ και Ρίτα Χέιγουορθ.

https://www.instagram.com/p/BiJiG8gAPw-

Το μπουκάλι βασίστηκε στη φόρμα του σώματος της ντίβας του παλιού Χόλιγουντ Μέι Ουέστ.

Τα hashtags #original και #first (σσ. #πρωτότυπο και #πρώτο) δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας.

Οι "συγκρίσεις" έχουν απογοητεύσει τους οπαδούς της Kαρντάσιαν με πολλούς να σχολιάζουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κιμ Καρντάσιαν Ουέστ τη δυσαρέσκεια και απογοήτευση τους.

"Όλες οι Καρντάσιαν είστε επαγγελματίες στην αντιγραφή" είναι ένα αντιπροωπευτικό σχόλιο στο νέο πόλεμο που έχει ξεσπάσει για το σώμα της Καρντάσιαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ