Μόνο αγάπη έχει η Ιρίνα για το καλύτερο περιοδικό μόδας της χρονιάς
Με μερικούς από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της μόδας να συμμετέχουν στη συντακτική του ομάδα, το Fashion Net έχει αναλάβει ήδη από το 1994, όταν και ιδρύθηκε στο Παρίσι, να επηρεάσει τη μόδα και το στυλ. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια ανθρώπων της βιομηχανίας του εκλεπτυσμένου στυλ ανταλλάσουν απόψεις, διεκδικούν δημοτικότητα και αναδεικνύουν αυτούς που αξίζει να έχουν ένα λόγο στο τι επιτέλους σημαίνει μόδα σήμερα.
Το Fashion Net είναι η πρώτη ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τη μόδα σχεδόν 2 δεκαετίες πριν, και σήμερα, από τα κεντρικά του γραφεία στις ΗΠΑ κάνει τη δική του ανασκόπηση σε όσα αξίζουν. Ανάμεσα σε αυτά, και το πιο ενδιαφέρον περιοδικό μόδας της χρονιάς.
Για το 2015 το εξαμηνιαίο περιοδικό που μυρίζει Βρετανία και ίδρυσε το 2009 η στυλίστρια και δημοσιογράφος μόδας Κέιτι Γκραντ, το LOVE Magazine ανακηρύσσεται κορυφαίο. Πλέον με τη Lulu Kennedy και τον Alex Fury να ορίζουν την ύλη του από το 2012, το περιοδικό γιορτάζει την βράβευση του επιλέγοντας κάποιες από τις πιο εμβληματικές του εικόνες.
10 χρόνια, 10 φανταστικοί άντρες
Πριν περιηγηθείς στη gallery, πάτα play για να δεις τα τέσσερα videos που έχουν ξεκινήσει τη δική τους γιορτή στα κοινωνικά δίκτυα μιας έκδοσης που της αξίζει μόνο αγάπη.
Την αρχή ας την κάνει η Iρίνα
Ακολουθεί η Gigi Hadid
H Kένταλ καρχαρίας
Και η Πάμελα Άντερσον στην κουζίνα
Πάνω από 40 σχολικές αυλές γίνονται πιο «πράσινες» και δροσερές στην Αθήνα
15:34
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών
15:25
«Οδύσσεια»: Το ιταλικό νησί Φαβινιάνα ετοιμάζεται για κύμα τουρισμού λόγω της ταινίας του Νόλαν
15:15
Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην ΒΙΠΕ Κορωπίου - Μήνυμα 112 για ετοιμότητα
15:06