ΜΟΔΑ

Σαρλότ Κασιράγκι: η εγγονή της Γκρέις Κέλι νέα μούσα του Saint Laurent

Σαρλότ Κασιράγκι: η εγγονή της Γκρέις Κέλι νέα μούσα του Saint Laurent

Η γαλαζοαίματη από το Moνακό, Σαρλότ Κασιράγκι, είναι η νέα μούσα του οίκου μόδας  Saint Laurent. Η εγγονή της Γκρέις Κέλι πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου για φθινόπωρο/χειμώνα 2018.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τις Κάια Γκέρμπερ και Ζόι Κράβιτς η Κασιράγκι φωτογραφίζεται από τον David Sims σε ασπρόμαυρα πορτρέτα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη καμπάνια της Κασιράγκι για οίκο μόδας. Το 2014 ήταν πρωταγωνίστρια της καμπάνιας των καλλυντικών Gucci Cosmetics.

Πρόσφατα η Κασιράγκι έκανε πρωτοσέλιδα με την εμφάνιση της στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala του Ιδρύματος της Πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι, το Χορό των Ρόδων.

Σε αυτό η Κασιράγκι, ο αδελφός της Πιέρ και η Αλεξάνδρα του Ανόβερου, τρία από τα παιδιά της Καρολίνας του Μονακό έδωσαν το παρών συνοδευόμενοι από τους συντρόφους τους.

Η Σαρλότ Κασιράγκι έτσι σύστησε στον κόσμο τον έρωτα της, Ντιμίτρι Ρασάμ, γιο της γαλλίδας ηθοποιού και μοντέλου Καρόλ Μπουκιέ. Μια εμφάνιση με σήμα κατατεθέν ένα μονόπετρο.

Η Σαρλότ Κασιράγκι φορούσε ένα μαύρο Chanel φόρεμά ωστόσο το διαμαντένιο μονόπετρο στον αριστερό παράμεσο έγινε η είδηση της βραδιάς καθώς αναζωπύρωσε τις φήμες του αρραβώνα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ