ΜΟΔΑ

Ηailey Βaldwin: με Rihanna, Μπούλοκ & Μπλάνσετ κάνει ντεμπούτο στο Ocean's 8

Ηailey Βaldwin: με Rihanna, Μπούλοκ & Μπλάνσετ κάνει ντεμπούτο στο Ocean's 8

Το νέο μέλος της δυναστείας των Μπόλντγουιν, το μοντέλο Ηailey Βaldwin είναι έτοιμη να περάσει από τα περιοδικά μόδας στη μεγάλη οθόνη επενδύοντας στο γονίδιο και το όνομα της.

Η 21χρονη Μπόλντγουιν θα είναι μία από τις γυναίκες που διεκδικούν την επιτυχία αυτό το καλοκαίρι με το πολυαναμενόμενο "Ocean’s 8".

Η Μπόλντγουιν επιβεβαίωσε στο BFF ότι θα κάνει το ντεμπούτο της ως κινηματογραφική ηθοποιός στις 8 Ιουνίου όταν η ταινία "Ocean’s 8" βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ωστόσο η Χέιλι Μπόλντγουιν αποκάλυψε ότι και άλλες διασημότητες θα εμφανιστούν σε μία σκηνή από το Met Gala.

Η ταινία είναι ένα ριμέικ της γνωστής σειράς, στην οποία η Σάντρα Μπούλοκ είναι η Ντέμπι Όσιαν, η αδερφή του Ντάνι Όσιαν, πρωταγωνιστή στην αρχική τριλογία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σάντρα Μπούλοκ, Ριάνα, Μίντι Κάλινγκ, Αν Χάθαγουεϊ, Κέιτ Μπλάνσετ, Σάρα Πόλσον και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Μαζί με την συνεταίρο της στο έγκλημα, (την Κέιτ Μπλάνσετ) και την υπόλοιπη ομάδα σχεδιάζει μία ληστεία στη διάρκεια του Met Gala, ελπίζοντας να φύγει με λεία 16,5 εκατ. δολάρια.

Η Χέιλι Μπόλντγουιν είναι μοντέλο και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, κόρη του ηθοποιού Στίβεν Μπόλντγουιν (νεότερου των αδερφών Μπόλντγουιν) και της γραφίστριας Κένια Ντεοντάτο Μπόλντγουιν.

Η μητέρα της είναι Βραζιλιάνα ιταλικής και πορτογαλικής καταγωγής.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ