ΜΟΔΑ

Βασιλικός γάμος: το κίτρινο look της Αμάλ Κλούνεϊ το πλέον δημοφιλές για τις fashionista

Βασιλικός γάμος: το κίτρινο look της Αμάλ Κλούνεϊ το πλέον δημοφιλές για τις fashionista

Για πολλούς ήταν ένα αφόρητο έγκλημα μόδας στο χρώμα της μουστάρδας, για άλλους ήταν μια εξαιρετικά κομψή δημιουργία που ταίριαζε στην Αμάλ Κλούνεϊ, μία από τις πολλές καλεσμένες στο βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μαρκλ που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ως άλλο reality show με άρωμα νέας μοναρχίας.

Όπως αναφέρει η Lyst, η παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης για τους θιασώτες της μόδας η δημιουργία της Stella McCartney για την Κλούνεϊ ήταν η πιο περιζήτητη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Περίπου 17.000 άτομα από 65 διαφορετικές χώρες αναζήτησαν στο διαδίκτυο την Αμάλ Κλούνεϊ για το ρούχο της στο γάμο του Σαββάτου.

Σε συνδυασμό με μια άλλη δημιουργία της σχεδιάστριας, το φόρεμα που φόρεσε η Μαρκλ στη δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο, η επωνυμία Stella McCartney αναζητήθηκε 3.000% περισσότερες φορές από την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή 18 Μαίου.

Άλλες εξαιρετικά δημοφιλείς εμφανίσεις ήταν αυτή της Carey Mulligan που φόρεσε floral από τον οίκο Erdem και της Serena Williams που τίμησε το ζευγάρι στη δεξίωση φορώντας sneakers κάτω από τη δημιουργία του οίκου Valentino.

Τέλος η μονόχρωμη εμφάνιση της Victoria Beckham και το φόρεμα της Priyanka Chopra με υπογραφή Vivienne Westwood συμπληρώνουν τα πλέον δημοφιλή looks από το βασιλικό γάμο της χρονιάς -μέχρι τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ