ΜΟΔΑ

Βασιλικός γάμος: εκεχειρία για το νυφικό «αντίγραφο» της Μέγκαν Μαρκλ

Βασιλικός γάμος: εκεχειρία για το νυφικό «αντίγραφο» της Μέγκαν Μαρκλ

Η βρετανή σχεδιάστρια μόδας Εmilia Wickstead, αναίρεσε τα σχόλια της που έκανε στην Daily Mail για το νυφικό Givenchy της  Μέγκαν Μαρκλ. Η Wickstead σχολίασε στην εφημερίδα tabloid ότι το φόρεμα "είναι πανομοιότυπο με ένα από τα φορέματά μας" προκαλώντας μια φρενίτιδα στους συντάκτες μόδας.

Τώρα με νέες δηλώσεις της στο The Cut της Κυριακής η Wickstead αναιρεί το σχόλιο της λέγοντας: "Η Δούκισσα του Sussex ήταν μια πραγματική κούκλα την ημέρα του γάμου της και έχω το μέγιστο θαυμασμό και σεβασμό γι 'αυτήν. Δεν νομίζω ότι το νυφικό της ήταν ένα αντίγραφο οποιουδήποτε σχεδίου μας. Έχω τον μέγιστο σεβασμό για την Clare Waight Keller και τον οίκο Givenchy που είναι μια τεράστια πηγή έμπνευσης για μένα".

Ακολουθούν όλα όσα έχουν προηγηθεί που εξηγούν τη συμπεριφορά της Wickstead.

Τους μήνες πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι υπήρχαν άπειρες φήμες για το ποιος σχεδιαστής θα έντυνε τη Μαρκλ. Η Wickstead συγκαταλεγόταν μεταξύ των πιθανών σχεδιαστών, αλλά, όπως αποκαλύφθηκε περίτρανα την ημέρα του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Mαρκλ επέλεξε μια νυφική ​​δημιουργία της βρετανίδας Clare Waight Keller του οίκου Givenchy με ένα σχέδιο φόρο τιμής στην ιστορία του ιδρυτή του οίκου Hubert de Givenchy.

Προφανώς η Wickstead δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη από τις ομοιότητες μεταξύ ενός από τα σχέδια της και του νυφικού που φόρεσε η η Δούκισσα του Sussex.

Εκτός από το σχόλιο της ότι το φόρεμα είναι "ταυτόσημο" με δική της δημιουργία η Wickstead έκανε ακόμη ένα σχόλιο για την εμφάνιση της Μαρκλ την ημέρα του γάμου της.

"Αν επιλέξετε ένα απλό σχέδιο, η εφαρμογή του οφείλει να είναι τέλεια. Το νυφικό της ήταν πολύ 'χαλαρό'" δήλωσε η Wickstead με πολλούς, ανάμεσα τους και την Κέιτι Πέρι να συμφωνούν.

Λίγο αργότερα ο λογαριασμός μόδας που φοβούνται όλοι στο Instagram, οι Diet Prada, έγραψαν: "Προσωπικά δεν περιμέναμε κάποιον με το κύρος της να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτή την ιστορική στιγμή προς το συμφέρον της. Φιλική συμβουλή: μην δαγκώνετε το χέρι που σας ταίζει, αν θέλετε να συνεχίσετε να χρεώνετε βασιλικές τιμές".

Η Kέιτ Μίντλετον είναι μια από τις επώνυμες πελάτισσες της Wickstead και η Μαρκλ φορούσε πρόσφατα δημιουργία της. Προφανώς αυτή η σχέση έχει τελειώσει...

https://www.instagram.com/p/BjQ5Wb6AIup

ΔΗΜΟΦΙΛΗ