ΜΟΔΑ

Σίντι Κρόφορντ: 20 χρόνια γάμου για το top model της δυναστείας Γκέρμπερ

Σίντι Κρόφορντ: 20 χρόνια γάμου για το top model της δυναστείας Γκέρμπερ

Είκοσι χρόνια μετά είναι ακόμη ερωτευμένοι. Την Τρίτη οι Σίντι Κρόφορντ και ο Ράντι Γκέρμπερ γιόρτασαν την 20η επέτειο "οικογενειακής ευδαιμονίας" σπάζοντας μια παράδοση που θέλει τα ζευγάρια στη σόουμπιζ να έχουν διάρκεια εφταετίας.

"Πριν από 20 χρόνια σαν σήμερα περπάτησα στην εκκλησία @RandeGerber, δεν θα μπορούσα να επιλέξω έναν καλύτερο άνθρωπο να μοιραστώ αυτό που λέγεται ζωή. Σ 'αγαπώ!" έγραψε η Κρόφορντ.

Τη λεζάντα στο Instagram συνόδευε το γαμήλιο πορτρέτο τους από το φακό του Arthur Elgort.

"Πριν από 20 χρόνια σαν σήμερα, 2 καταπληκτικά παιδιά και αυτό το όμορφο κορίτσι με τα χέρια της να σε κρατούν πάντα σφιχτά. Σας ευχαριστώ για τη ζωή μας" έγραψε ο Γκέρμπερ.

https://www.instagram.com/p/BjXbsLaFkDT

Το φαν κλαμπ του ζεύγους χαιρέτησε την επέτειο με την Ελ ΜακΦέρσον να τους υπενθυμίζει ότι "δεν έχουν αλλάξει".

Οι Κρόφορντ και Γκέρμπερ έχουν δύο ανήλικα παιδιά. Κάια και Πρίσλεϊ Γκέρμπερ κάνουν καριέρα στη μόδα ακολουθώντας τις οδηγίες της μητέρας τους.

Το top model "δημιούργησε", καθιέρωσε και ορίζει μια ολόκληρη δυναστεία μόδας με το όνομα "Γκέρμπερ" να είναι συνώνυμο της νέας γενιάς αμερικανικής ομορφιάς.

https://www.instagram.com/p/BgwMtXZAtpt

Πως το γιόρτασαν

Με στιλ αμερικανικό. Σύμφωνα με ανάρτηση στο Ιnstagram, το ζευγάρι πέρασε την 20η επέτειο γάμου στο Νασβιλ σε κλειστό, φιλικό κύκλο.

Το ζευγάρι έζησε ξανά τη στιγμή της απαρχής της κοινής ζωής με το αγαπημένο τους γαμήλιο τραγούδι από εκείνη τη μέρα.

https://www.instagram.com/p/BjYF7g6FOJc

ΔΗΜΟΦΙΛΗ