ΜΟΔΑ

Μύκονος: Κέιτ Μος, Τζίτζι Χαντίντ & Έμιλι Ρατακόφσκι στο νησί των ανέμων (pics)

Μύκονος: Κέιτ Μος, Τζίτζι Χαντίντ & Έμιλι Ρατακόφσκι στο νησί των ανέμων (pics)

Μοντέλα που έγραψαν ιστορία και οι διάδοχοι τους. H Mύκονος για ακόμη μια χρονιά είναι το αδιαπραγμάτευτο νησί της μόδας -κυριολεκτικά.

Τα προηγούμενα 24ωρα η παλιά και η νέα γενιά των top models συναντήθηκαν στο νησί των ανέμων με αφορμή εγκαίνια εμπορικού κέντρου που θέλει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όσων επενδύουν σε labels και υπογραφές του στιλ.

Η Κέιτ Μος βρέθηκε με τις Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ρατακόφσκι σε εορταστική βραδιά φέρνοντας το ελληνικό καλοκαίρι στα social media των πολλών, εκατομμυρίων followers.

Στο event βρέθηκαν και οι σχεδιαστές του οίκου DSquared2, Ντιν και Νταν Κάτεν.

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που τα top models αποθεώνουν την Ελλάδα.

Πέρσι οι Κέιτ Μος και Εμίλι Ραταικόφσκι έκαναν την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό της χώρας με αναρτήσεις τους από το δικό τους ελληνικό καλοκαίρι.

Φέτος το σίριαλ συνεχίζεται με "ψημένη φέτα και κρασί" -δύο συστατικά επιτυχίας ενός ελληνικού καλοκαιριού για τη Ρατακόφσκι.

https://www.instagram.com/p/Bkf3KtEDDdS
https://www.instagram.com/p/BkkUfNcDrrI
https://www.instagram.com/p/BknVuEDDTSV
https://www.instagram.com/p/BknwESpD-Pq
https://www.instagram.com/p/Bkr7OUQjuPG
https://www.instagram.com/p/BkubiVjnhky
https://www.instagram.com/p/BkudgYsHlk2
https://www.instagram.com/p/Bkqdtv2AntD
https://www.instagram.com/p/BkqD3BVAMfD
https://www.instagram.com/p/BkqOAktl7x2
https://www.instagram.com/p/BkrhdKFB0MD
https://www.instagram.com/p/BkqENk7lDmr

Γιατί όλοι ψηφίζουν Ελλάδα

"Οι Έλληνες είναι ένας λαός με απίστευτη ποιότητα και χαρά της ζωής. Εμείς οι Γερμανοί ζούμε για να δουλεύουμε, ενώ οι νότιοι Ευρωπαίοι εργάζονται για να μπορούν να ζουν. Είναι πιο χαλαροί και πιο ήρεμοι από μας. Μπορούν να εκτονωθούν χωρίς να πιουν, γι αυτό αγαπώ τη νότια Ευρώπη" είπε μεταξύ πρόσφατα ο γερμανο - αμερικανός ηθοποιός, Χάνες Γιένικε, ο οποίος δραστηριοποιείται και κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

"Η Ελλάδα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε hot-spot Γερμανών και διεθνών διασημοτήτων. Κυρίως η Μύκονος ήταν φέτος ο αγαπημένος τους προορισμός" λέει χαρακτηριστικά έχοντας πολλαπλές επιβεβαιώσεις.

Μόλις πέρσι τη Μύκονο επισκέφθηκαν το top model Alessandra Ambrosio, η Kρις Τζένερ, ο Τόμι Χίλφιγκερ και άλλοι διάσημοι που ενθουσιάζονται με τις Κυκλάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ