ΜΟΔΑ

Hailey Baldwin: έξι πράγματα για την αρραβωνιαστικιά του Τζάστιν Μπίμπερ (pics)

Hailey Baldwin: έξι πράγματα για την αρραβωνιαστικιά του Τζάστιν Μπίμπερ (pics)
Twitter/ Hailey Baldwin

O Tζάστιν Μπίμπερ αρραβωνιάστηκε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των tabloid του εξωτερικού ο Καναδός τραγουδιστής έκανε επίσημη τη σχέση του με την "αγριόγατα" του modeling, Hailey Baldwin.

Η σχέση τους επισημοποιήθηκε σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις Μπαχάμες. Το ζευγάρι που η σχέση του έχει απασχολήσει τα media πολλάκις είναι το νέο power couple της βιομηχανίας του θεάματος που αποθεώνουν οι millenials και η επιδραστικότητα του στα social media δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Ο 24χρονος Μπίμπερ έκανε την πρόταση σε εστιατόριο στο τουριστικό θέρετρο στις 7 Ιουλίου. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 και μετά από χωρισμούς και επανασυνδέσεις είναι επίσημα μαζί.

Πελάτες του εστιατορίου διηγήθηκαν αργότερα στον ιστότοπο ΤΜΖ ότι οι σωματοφύλακες του Μπίμπερ τούς ζήτησαν να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της πρότασης αυτής.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία, αλλά φίλοι του ζευγαριού άφησαν να εννοηθεί ότι πράγματι ίσχυε.

"Το να πω ότι είμαι περήφανος θα ήταν ευφημισμός. Είμαι κατενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο", έγραψε ο Τζέρεμι Μπίμπερ, ο πατέρας του τραγουδιστή στο Instagram με μια φωτογραφία του γιου του. Η μητέρα του Πάτι Μάλετ έγραψε στο Twitter: "Αγάπη, αγάπη αγάπη, αγάπη, αγάπη, αγάπη, αγάπη".

Ακολουθούν κάποια πράγματα που ίσως θέλετε να γνωρίζετε για την επίσημη σύντροφο ζωής του Μπίμπερ.

Είναι μέλος μιας δυναστείας στη showbiz

Κόρη του ηθοποιού Steven Baldwin και της Kennya Baldwin, η Hailey είναι ανιψιά εννοείται και των υπολοίπων της φαμίλιας. Οι Alec, William και Daniel μεγάλωσαν στα πόδια τους το κορίτσι που γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1996 στην Αριζόνα. Επίσης έχει και μια αδελφή, την Alaia.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι ένα μοντέλο κατά λάθος

Με ύψος 1.75 η ίδια δεν πίστευε ότι μπορεί να κάνει πολλά στο modeling όπως και ομολόγησε στο Yahoo Style. "Δεν είναι κάτι που επιδίωξα" δήλωσε. "Δεν με ενδιέφερε να το κάνω. Ήταν κάτι που απλά προέκυψε και αυτό είναι και το καλύτερο. Δεν μου αρέσει να με εξαναγκάζουν σε κάτι" πρόσθεσε. Έχοντας ήδη κάνει καμπάνιες για την εταιρία French Connection και έχοντας περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου την άνοιξη του 2015 στο show του Topshop Unique δίπλα από τις πολύ καθιερωμένες Cara Delevigne και Jourdan Dunn αλλά και τον Tommy Hilfiger, η Hailey Baldwin έχει ήδη στολίσει με το σέξι μούτρο της τα εξώφυλλα των περιοδικών LOVE, Jalouse της Γαλλίας και L'Officiel της Ολλανδίας.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι μέλος της συμμορίας των Καρντάσιαν/Τζένερ

Η σύντροφος του Μπίμπερ έχει χτυπήσει ίδιο tattoo με την Κένταλ ήδη από τον Αύγουστο 2015. Το tattoo τους είναι το συγκλονιστικό "BFF" που μεταφράζεται σε Best Friends Forever ή αλλιώς Καλύτερες Φίλες Για Πάντα Μέχρι Να Βρούμε Καλύτερη.

Επιπλέον η Ηailey συχνά πυκνά εμφανίζεται στις Snapchat αναρτήσεις της Kylie Jenner ενώ έδωσε και το παρόν στο χριστουγεννιάτικο soiree της μητέρας όλων των Κ, της ΚριςΤζένερ. Εννοείται ότι είναι φίλη και με τις αδελφές Gigi και Bella Hadid. OMG κοκ.

https://www.instagram.com/p/p

Μια μπαλαρίνα που δεν έγινε

Αν αναρωτήθηκες για κάποιο δέκατο του δευτερολέπτου από που έχει κληρονομήσει την κομψότητα και την ευθυτενή στάση της η Hailey έχει απαντήσει για αυτό.

"Κάνω μπαλέτο από πέντε ετών και χορεύω ήδη εδώ και 12 χρόνια" είπε το κορίτσι που κάποτε ήταν μοντέλο του περιώνυμου πρακτορείου Ford Models πριν αλλάξει agency την προηγούμενη χρονιά για τα εξίσου σημαντικά στο χώρο της μόδας, Heroes Models και Storm Model Management. "Αυτό είναι το πάθος μου, αυτό μου αρέσει πραγματικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς χορό. Ακόμα κι αν δεν χορεύω πλέον τόσο πολύ, θα το κάνω για πάντα σαν ένα αγαπημένο χόμπι."

https://www.instagram.com/p/p

Θέλει να γίνει ό,τι και οι πρόγονοι της

Η Hailey θέλει να γίνει ηθοποιός, θέλει να ανέβει στη σκηνή, θέλει να λάμψει σε μιούζικαλ, ειδικά στο Broadway. "Μου αρέσει η υποκριτική, μου αρέσει το θέατρο, έχω ήδη σπουδάσει 7 χρόνια μουσικό θέατρο και αυτό είναι το όνειρο μου" είπε.

Αυτό επιδιώκει από φέτος καθώς η 21χρονη Μπόλντγουιν είναι μία από τις γυναίκες που διεκδικούν την επιτυχία αυτό το καλοκαίρι με το πολυαναμενόμενο "Ocean’s 8".

https://www.instagram.com/p/p

Μια νέα για τους νέους

Τελευταίο τρόπαιο της η διάκριση "Style Influencer of the Year Award" στα 31α Όσκαρ της βιομηχανίας υποδημάτων, τα FN Achievement Awards του Footw​​ear News.

"Προσπαθώ να παρατηρώ τη γενιά μου, να ερμηνεύω το περιβάλλον μου. Με ενδιαφέρει η νέα γενιά, με εμπνέει και εαν είμαι και εγώ έμπνευση έστω και για έναν άνθρωπο εκεί έξω έχω καταφέρει κάτι" είπε ανάμεσα σε άλλα.

Άλλοι πρωταγωνιστές της μόδας που διακρίθηκαν στην εκδήλωση οι Alexa Chung (Launch of the Year Award), Steve Madden (Company of the Year Award), Stan Smith (Manolo Blahnik Lifetime Achievement Award), Brooklyn Beckham και ο σχεδιαστής Virgil Abloh για το sneaker Air Jordan 1 Off-White.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ