ΜΟΔΑ

Τζίτζι Χαντίντ & Έμιλι Ρατακόφσκι: νυχτοκάματο εκατομμυρίων για ένα βράδυ στη Μύκονο

Τζίτζι Χαντίντ & Έμιλι Ρατακόφσκι: νυχτοκάματο εκατομμυρίων για ένα βράδυ στη Μύκονο

Πρόσφατα η παλιά και η νέα γενιά του modeling βρέθηκε στη Mύκονο, το νησί που βρίσκεται μόνιμα στην ατζέντα της μόδας για νυχτερινή βάρδια. 

Στα τέλη του Ιουνίου οι Τζίτζι Χαντίντ, 23 ετών, και Έμιλι Ρατακόφσκι, 27 ετών, βρέθηκαν στη Μύκονο για εγκαίνια εμπορικού κέντρου στο νησί των ανέμων.

Το νέο αίμα του modeling βρέθηκε δίπλα από τη βετεράνο της μόδας Κέιτ Μος, 44 ετών, στο κοσμικό event που όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα της Daily Mail ήταν κοστοβόρο.

Οι Χαντίντ και Ρατακόφσκι πληρώθηκαν από $1.28 εκατομμύρια δολάρια για να παρευρεθούν στα εγκαίνια.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές των εγκανίων περισσότερα από 190 εκατομμύρια followers των μοντέλων παρακολούθησαν τα εγκαίνια μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα ενώ μια λεγεώνα από influencers και πληρώθηκαν $464.900 για να δώσουν το παρών κάνοντας τις απαραίτητες αναρτήσεις στα social media τους.

Η Χαντίντ φορούσε μια δημιουργία του οίκου Mugler για το φθινόπωρο του 2018. Πιο casual η Ρατακόφσκι φορούσε ένα μίνι και λευκά sneakers.

Στο event βρέθηκαν και οι σχεδιαστές του οίκου DSquared2, Ντιν και Νταν Κάτεν.

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που τα top models αποθεώνουν την Ελλάδα.

Πέρσι οι Κέιτ Μος και Εμίλι Ραταικόφσκι έκαναν την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό της χώρας με αναρτήσεις τους από το δικό τους ελληνικό καλοκαίρι.

Φέτος το σίριαλ συνεχίζεται με "ψημένη φέτα και κρασί" -δύο συστατικά επιτυχίας ενός ελληνικού καλοκαιριού για τη Ρατακόφσκι- και κάποια εκατομμύρια δολάρια για ένα βράδυ.

https://www.instagram.com/p/Bkf3KtEDDdS
https://www.instagram.com/p/BkkUfNcDrrI
https://www.instagram.com/p/BknVuEDDTSV
https://www.instagram.com/p/BknwESpD-Pq
https://www.instagram.com/p/Bkr7OUQjuPG
https://www.instagram.com/p/BkubiVjnhky
https://www.instagram.com/p/BkudgYsHlk2
https://www.instagram.com/p/Bkqdtv2AntD
https://www.instagram.com/p/BkqD3BVAMfD
https://www.instagram.com/p/BkrhdKFB0MD
https://www.instagram.com/p/BkqENk7lDmr

Γιατί όλοι ψηφίζουν Ελλάδα

"Οι Έλληνες είναι ένας λαός με απίστευτη ποιότητα και χαρά της ζωής. Εμείς οι Γερμανοί ζούμε για να δουλεύουμε, ενώ οι νότιοι Ευρωπαίοι εργάζονται για να μπορούν να ζουν. Είναι πιο χαλαροί και πιο ήρεμοι από μας. Μπορούν να εκτονωθούν χωρίς να πιουν, γι αυτό αγαπώ τη νότια Ευρώπη" είπε μεταξύ πρόσφατα ο γερμανο - αμερικανός ηθοποιός, Χάνες Γιένικε, ο οποίος δραστηριοποιείται και κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

"Η Ελλάδα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε hot-spot Γερμανών και διεθνών διασημοτήτων. Κυρίως η Μύκονος ήταν φέτος ο αγαπημένος τους προορισμός" λέει χαρακτηριστικά έχοντας πολλαπλές επιβεβαιώσεις.

Μόλις πέρσι τη Μύκονο επισκέφθηκαν το top model Alessandra Ambrosio, η Kρις Τζένερ, ο Τόμι Χίλφιγκερ και άλλοι διάσημοι που ενθουσιάζονται με τις Κυκλάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ