ΜΟΔΑ

Θεωρία συνωμοσίας: έκανε η Ελισάβετ αντιπολίτευση στον Τραμπ φορώντας καρφίτσες;

Θεωρία συνωμοσίας: έκανε η Ελισάβετ αντιπολίτευση στον Τραμπ φορώντας καρφίτσες;

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια έγιναν δεκτοί με κάθε επισημότητα στον Πύργο του Ουίνδσορ από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η συνάντηση, που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη Βρετανία, αποκτάει ένα ιδιαίτερο στιλιστικό ενδιαφέρον μετά από το σχόλιο χρήστη στο Twitter που "αποκαλύπτει τα κρυφά μηνύματα πίσω από τις επιλογές των κοσμημάτων της βασίλισσας".

Η 92χρονη βασίλισσα, ντυμένη στα μπλε, υποδέχτηκε το προεδρικό ζεύγος σε μια εξέδρα που είχε στηθεί στην αυλή του Πύργου, κάτω από μια τέντα για να προστατεύονται από τον εκτυφλωτικό ήλιο.

Η Ελισάβετ, ενώ ανέμενε την άφιξη του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, θεάθηκε να ρίχνει μια ματιά στο ρολόι της.

Χαιρέτισε δια χειραψίας και τους δύο υψηλούς προσκεκλημένους της και μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την επιθεώρηση της φρουράς κατευθύνθηκαν όλοι στο εσωτερικό για να πάρουν τσάι.

Αν και η Ελισάβετ συνάντησε το προεδρικό ζεύγος μια μέρα, φρόντισε να φορέσει τρεις διαφορετικές καρφίτσες κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης των Τραμπ στη Βρετανία.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας που έχει ενθουσιάσει τους πάντες -από το Vanity Fair στη The Guardian όλοι μιλούν για μια αντιπολίτευση με στιλ- και αναλύει εκτενώς στο Twitter η @SamuraiKnitter "η Ελισάβετ φόρεσε μια καρφίτσα, προσωπικό δώρο του ζεύγους Ομπάμα ως ένδειξη φιλίας".

Την ημέρα της συνάντησης της με τον Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ η Ελισάβετ επέλεξε να φορέσει μια καρφίτσα που κουβαλάει το πένθος. Η Ελισάβετ φόρεσε καρφίτσα που κληρονόμησε από τη μητέρα της και την είχε φορέσει στη κηδεία του πατέρα της.

Την τρίτη και τελευταία μέρα των Τραμπ στη Βρετανία η Ελισάβετ φόρεσε μια καρφίτσα που της δώρισε ο Καναδάς, mία από τις χώρες της Κοινοπολιτείας της Βρετανίας και ένα κράτος που πλέον δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τον ένοικο του Λευκού Οίκου μετά τα σχόλια του στη Σύνοδο των G8.

Σύμφωνα με το Vanity Fair τα ανάκτορα δεν έχουν σχολιάσει τη θεωρία πίσω από τις στιλιστικές επιλογές της Ελισάβετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ