ΜΟΔΑ

Σερένα Γουίλιαμς: σκοράρει με tutu & αποστομώνει το συντηρητικό Roland Garros

Σερένα Γουίλιαμς: σκοράρει με tutu & αποστομώνει το συντηρητικό Roland Garros

Η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια παγκοσμίως σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Σερένα Γουίλιαμς απάντησε με τον πιο εύστοχο και ειρωνικό τρόπο στους υπεύθυνους του Ρολάν Γκαρός που της απαγόρεψαν να εμφανιστεί ξανά με μαύρη, ολόσωμη στολή στα γαλλικά γήπεδα.

Στην πρώτη της εμφάνιση στο US Open η 36χρονη αθλήτρια, που έβγαλε τα διπλάσια χρήματα εκτός γηπέδων από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα αθλήτρια, έδωσε τη δική της απάντηση στο στιλιστικό σκάνδαλο του καλοκαιριού.

Η πάντοτε εντυπωσιακή σε επιδόσεις και συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων υπεραθλήτρια Γουίλιαμς εμφανίστηκε στο στάδιο Arthur Ashe φορώντας μια μαύρη tutu φούστα αξίας 500 δολαρίων σε μια εμφάνιση που υπέγραψε ο ανερχόμενος σχεδιαστής και παράγοντας της μόδας Virgil Abloh σε συνεργασία με τη Nike.

"Είναι αεροδυναμικό με τον έναν ώμο ελεύθερο. Είναι πολύ καλό. Ναι, ήταν εύκολο να παίξω με tutu γιατί είχα προπονηθεί πιο πριν με αυτήν" σχολίασε η ίδια ενώ ο Abloh την αποθέωσε στο Instagram του γράφοντας ότι είναι πρόθυμος να σχεδιάζει για αυτή τη γυναίκα μέχρι την αιωνιότητα.

https://www.instagram.com/p/BnAVIuAg-v7

To γαλλικό Open είπε όχι στην "cat-woman"

Μόλις πριν κάποιες ημέρες απαγορεύτηκε στη Σερένα Γουίλιαμς να φορέσει ξανά την ιδιαίτερη και ξεχωριστή ενδυμασία της, που θυμίζει "cat-woman" κι έχει εμπνευστεί από το "Black Panther" της Marvel, σε μελλοντικούς αγώνες του Γαλλικού Όπεν.

Η Γουίλιαμς κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του τουρνουά τένις, Ρολάν Γκαρός, νωρίτερα μες τον χρόνο φορώντας μία ιδιαίτερη μαύρη ολόσωμη φόρμα.

Η συγκεκριμένη ενδυμασία είναι κάτι παραπάνω από μία δήλωση για τη Σερένα, αφού έχει σχεδιαστεί για να την προστατέψει από θρόμβους στο αίμα, μετά το αιμάτωμα που της βρήκαν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Ολύμπια.

«Παραλίγο να πεθάνω όταν γεννούσα την Ολύμπια. Πρώτα η καισαρική τομή άνοιξε λόγω του έντονου βήχα μου. Μετά, επέστρεψα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί βρήκαν ένα μεγάλο αιμάτωμα στην κοιλιά μου».

Όσον αφορά τη ξεχωριστή ολόμαυρη φόρμα της η τενίστρια, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Independent, έχει δηλώσει πως την κάνει να νιώθει «σαν πολεμίστρια» και πως της δίνεται «η ευκαιρία να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μία διαφορετική κοινωνική ομάδα γυναικών και παιδιών».

Μετά το Γαλλικό Όπεν η 36χρονη δεν φόρεσε ξανά το συγκεκριμένο ρούχο, αλλά όπως φαίνεται δεν θα της δοθεί η ευκαιρία.

Ο πρόεδρος του Γαλλικού Όπεν, Bernard Giudicelli, δήλωσε πως τόσο η Σερένα όσο και άλλοι παίκτες θα πρέπει να είναι πιο συντηρητικοί όσον αφορά τις μελλοντικές τους εμφανίσεις, σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν θα είναι πλέον αποδεκτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ