ΜΟΔΑ

Θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ανάπηρη! Μίσος για τη φιναλίστ Μις Ιταλία (vid)

Θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ανάπηρη! Μίσος για τη φιναλίστ Μις Ιταλία (vid)

Η Κιάρα Μπόρντι ξέρει να παλεύει. Το 18χρονο μοντέλο με προσθετικό μέλος, κατάφερε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα να περιληφθεί στην τριάδα των φιναλίστ στο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Ιταλία.

Αυτό ήταν και η απάντηση της σε όλους όσοι της επιτέθηκαν όταν την είδαν να διεκδικεί τον τίτλο ομορφιάς στη γειτονική χώρα.

Η Μπόρντι ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει το στέμμα με πολλούς να ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της εκστρατείας μίσους εναντίον της και τις προσβολές που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μελαχρινή καλλονή από την Ταρκίνια της κεντρικής Ιταλίας φορά πρόσθετη κνήμη έπειτα από ένα τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν ήταν 13 ετών. Η ίδια παρέλασε, όπως όλες οι άλλες υποψήφιες, με μπικίνι.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η διαγωνιζόμενη δέχτηκε προσβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που προκάλεσε κύμα οργισμένων αντιδράσεων από προσωπικότητες και απλούς πολίτες.

"Εγώ μπορεί να μην έχω πόδι αλλά εσείς δεν έχετε ούτε καρδιά ούτε μυαλό", είχε απαντήσει η Κιάρα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook σε ένα πρόσωπο που την κατηγορούσε επειδή συμμετείχε στα καλλιστεία... "θα σε ψηφίσουν μόνο και μόνο γιατί είσαι ανάπηρη" της είχε γράψει.

"Πίσω από όλες αυτές τις κακίες κρύβονται απογοητεύσεις και δυσαρέσκειες. Δεν με νοιάζει να νικήσω αλλά να δείξω στον κόσμο ότι η ζωή είναι πάντα ωραία" είπε η Μπόρντι που "ξαναγεννήθηκε έπειτα από ένα δράμα".

Η Κιάρα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο συμμετείχαν 32 ακόμη Ιταλίδες καλλονές.

Νέα Μις Ιταλία αναδείχθηκε η Carlotta Maggiorana και η Μπόρντι το γιορτάζει μαζί της.

https://www.instagram.com/p/BmVnzyzht_D

ΔΗΜΟΦΙΛΗ