ΜΟΔΑ

Μichael B. Jordan: από τον Black Pather στον πόλεμο του αντρικού στιλ

Μichael B. Jordan: από τον Black Pather στον πόλεμο του αντρικού στιλ

Ο Μάικλ Μπ Τζόρνταν θα είναι το αντρικό πρόσωπο του brand ειδών πολυτελείας Coach μπαίνοντας με ορμή στη μάχη για εντυπώσεις και πωλήσεις στην ολοένα και πιο δυνατή βιομηχανία μόδας για τον άντρα.

Ο 31χρονος Καλιφορνέζος του Black Panther αλλά και του Creed είναι το δεύτερο διάσημο όνομα που συμμαχεί με την εταιρία μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Σελένα Γκόμεζ.

Επιπλέον ο ηθοποιός όχι μόνο θα αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα, αλλά θα σχεδιάσει και τη δική του capsule συλλογή στο μέλλον.

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θα συναντηθεί με τον διευθυντή δημιουργικού, Στιούαρτ Βίβερς τον επόμενο μήνα για να παρουσιάσει ιδέες για τα δικά του σχέδια.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες για την ανδρική συλλογή ενδυμάτων, τα αξεσουάρ και τα αρώματα της μάρκας ξεκινώντας από την άνοιξη του 2019. «Μου άρεσε αυτό που έκανε ο Στιούαρτ και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με εμένα να είμαι το πρόσωπο του brand» δήλωσε στο WWD.

Όταν ρωτήθηκε για το προσωπικό του στιλ, ο Τζόρνταν είπε ότι αισθάνεται εξίσου άνετα με ένα «πολύ άψογο» κοστούμι όπως και με κομμάτια streetwear, αλλά τελικά δαπανά περισσότερο χρόνο να σκέφτεται τους ρόλους που υποδύεται. «Ως ηθοποιός, μπαίνω πάντα στη θέση κάποιου άλλου και γίνομαι κάποιος άλλος» είπε.

Στην πραγματικότητα, ο Τζόρνταν ανέφερε ότι κρατάει τον στιλίστα του απασχολημένο, επειδή αυξάνει συνεχώς τη μυϊκή μάζα του και αδυνατίζει για ρόλους, όπως στο «Creed», όπου υποδύεται ένα μποξέρ και το επικείμενο φιλμ «Just Mercy», στο οποίο θα ενσαρκώσει έναν δικηγόρο.

Όσον αφορά τα σχέδιά του δεν προέβη σε αποκαλύψεις. Ο ηθοποιός είπε ότι δεν θα κατονομάσει αθλητή ή άλλον διάσημο του οποίου η εμφάνιση τον εμπνέει. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με το ύφος που μου αρέσει, αλλά δεν θα ήθελα να ντύνομαι όπως εκείνοι» είπε.

Ο Μάικλ είναι άνετος και αυθεντικός και πραγματικά ενσαρκώνει τον άνδρα του Coach, δήλωσε ο Βίβερς μέσω δελτίου Τύπου. «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μάικλ τον τελευταίο καιρό. Πάντα φαίνεται υπέροχος με Coach, έτσι ήταν εντελώς φυσικό να οικοδομήσουμε αυτή τη σχέση» ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ