ΜΟΔΑ

Οι αδιάβροχες στυλιστικές επιλογές του James Bond

Οι αδιάβροχες στυλιστικές επιλογές του James Bond

Ο Daniel Craig επιστρέφει φορώντας ένα βρεγμένο κοστούμι και τη νέα έκδοση του εμβληματικού ρολογιού OMEGA Seamaster Diver 300M  

Oι ταινίες του James Bond θεωρούνται από τις πιο δημοφιλείς και διαχρονικές, έχοντας αφήσει ιστορία στο σινεμά. Τα τελευταία χρόνια, το όνομα του Βρετανού μυστικού πράκτορα έχει ταυτιστεί με τον Daniel Craig. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που έχει υποδυθεί επανειλημμένως με μεγάλη επιτυχία τον χαρακτήρα του Ίαν Φλέμινγκ, κατάφερε να ξεχωρίσει για το προσωπικό του στυλ και την εμφάνισή του. Έτσι, ετοιμάζεται για πέμπτη φορά να ενσαρκώσει τον 007.

Φυσικά, ο θρυλικός χαρακτήρας, που στυλιστικά κάνει τη διαφορά, δεν θα μπορούσε παρά να φοράει ένα επίσης θρυλικό ρολόι. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να επιλέγει ένα OMEGA στη μεγάλη οθόνη. Η αρχή έγινε στην ταινία Casino Royale το 2006. Παρόλα αυτά, ο Daniel Craig, που είναι πρεσβευτής της OMEGA, ήταν ενθουσιώδης θαυμαστής των ρολογιών πολύ πριν αναλάβει αυτόν τον εμβληματικό ρόλο.

Μπορεί ο Bond να είναι στωικός, σκληρός ακόμα και αδίστακτος αν χρειαστεί, αλλά ο Daniel Craig είναι πολύ διαφορετικός από τον χαρακτήρα που υποδύεται. Γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά, με προσιτό στυλ, αποτελεί έναν πραγματικό Άγγλο τζέντλεμαν που μας εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση, όσο και με την προσωπικότητά του.

Επιπλέον, είναι το πρόσωπο της νέας συλλογής Seamaster Diver 300M της OMEGA. Εμφανίζεται φορώντας το βρεγμένο του σμόκιν, δείχνοντας άνετος και χαλαρός. Ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως όταν ανεβαίνει στην επιφάνεια του νερού για να πάρει ανάσα, δείχνει γεμάτος αυτοπεποίθηση. Παραμένοντας κομψός σε κάθε περίσταση, αποδεικνύει πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Όπως και το ρολόι που φοράει, ο Daniel Craig, νιώθει ξεκάθαρα άνετος μέσα στο νερό. Άλλωστε, πόσοι υποβρύχιοι εξερευνητές μπορούν να δείχνουν τόσο άψογοι μέσα σε ένα βρεγμένο κοστούμι;

1

Μία εμβληματική ιστορία που μας ταξιδεύει 25 χρόνια πίσω

Αξίζει, λοιπόν, να μάθουμε την ιστορία του ρολογιού που επιλέγει ο 007, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1993, αποκτώντας φανατικούς θαυμαστές. Το Seamaster Professional Diver 300M σημείωσε αμέσως επιτυχία και γρήγορα υιοθετήθηκε από δύτες, αθλητές, ερευνητές, καθώς και από τον διάσημο κινηματογραφικό κατάσκοπο! Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό;

Το Seamaster Professional Diver 300M ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του και την τεχνολογία που διαθέτει, που σχετίζεται με τους ωκεανούς. Το πρωτότυπο μοντέλο σηματοδότησε τη θριαμβευτική επιστροφή της OMEGA στον κόσμο των καταδυτικών ρολογιών και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μακροχρόνια συνεργασία της Μάρκας με τον James Bond.

2

Σήμερα, 25 χρόνια μετά, η OMEGA επιστρέφει δυναμικά με μία νέα, τολμηρή συλλογή. Η πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση του διάσημου ρολογιού, πραγματοποιείται με 14 μοναδικά μοντέλα, από τα οποία 6 είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και 8 συνδυάζουν ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό 18K.

Το κάθε νέο ρολόι Diver 300M είναι εξοπλισμένο με τον μηχανισμό Master Chronometer Calibre 8800, ανεβάζοντας αυτομάτως τη συλλογή σε ένα υψηλότερο επίπεδο ακριβείας, απόδοσης και αντίστασης στα μαγνητικά πεδία.

Κάθε λεπτομέρεια του εξωτερικού σχεδιασμού έχει επίσης επανεξεταστεί, συμπεριλαμβανομένης της χαρακτηριστικής καταδυτικής στεφάνης, η οποία τώρα είναι κατασκευασμένη από κεραμικό υλικό με καταδυτική κλίμακα από Ceragold™ ή από λευκό σμάλτο (για να επιτευχθεί πιο λευκό χρώμα και ανθεκτικότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα).

Μία επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη ζωή κάτω από τα κύματα

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας δύτης για να φορέσετε το Seamaster Diver 300M. Ωστόσο, για όλους όσους αγαπούν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, το νέο Seamaster της OMEGA είναι πραγματικά πολύ καλά εξοπλισμένο για τη ζωή κάτω από τα κύματα.

Με περιστρεφόμενη καταδυτική στεφάνη από κεραμικό υλικό, βιδωτή κορώνα, βαλβίδα διαφυγής Ηλίου με νέα, ιδιοφυή τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τις 12 ενδείξεις ώρας και τους δείκτες να εμπεριέχουν φωσφορούχο υλικό Super-LumiNova, ώστε να είναι ορατή η ώρα μέσα στο σκοτάδι, το Seamaster αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τους επαγγελματίες δύτες.

3

Όσο για την αντοχή του στο νερό, είναι εύκολο να μαντέψει κανείς πόσο βαθιά μπορεί να φτάσει με ασφάλεια το Seamaster Diver 300M.

Τέλος, εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι τόσο ο μηχανισμός, όσο και το ίδιο το ρολόι έχουν περάσει με επιτυχία τους οκτώ αυστηρούς ελέγχους που ορίζονται από το METAS, όπου περιλαμβάνονται έλεγχοι σε ισχυρά μαγνητικά πεδία των 15.000 gauss, ώστε να λάβουν την πιστοποίηση Master Chronometer!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μπορείτε να βρείτε εδώ.