ΜΟΔΑ

Victoria's Secret Show: το top model Ρόμπιν Λόουλι απασφαλίζει και καλεί σε μποϊκοτάζ

Victoria's Secret Show: το top model Ρόμπιν Λόουλι απασφαλίζει και καλεί σε μποϊκοτάζ

Την ίδια στιγμή που σε αμφιλεγόμενα φυτώρια μόδας της ελληνικής τηλεόρασης τα στερεότυπα οργιάζουν -υπενθυμίζοντας την άγνοια μερίδας από όσους εμπορεύονται το στιλ εντός συνόρων επιμένοντας σε θλιβερά "αρχέτυπα"- ένα top model από την Αυστραλία με καμπύλες απασφαλίζει εναντίον της βιομηχανίας μόδας για τον στρουθοκαμηλισμό της. Μετά τη συνάδελφο της Άσλεϊ Γκράχαμ που απαίτησε από την εταιρία Victoria's Secret τη διαφορετικότητα στα πρότυπα ομορφιάς ένα χρόνο πριν, η Ρόμπιν Λόουλι καλεί σε μποϊκοτάζ κατά του σόου και των τέλειων "Αγγέλων" του.

Η 29χρονηΛόουλι πρωτοπορεί σε μια εκστρατεία για μεγαλύτερη διαφορετικότητα στον διάδρομο του Fashion Show της Victoria's Secret.

Μετά την έναρξη συλλογής υπογραφών με αίτημα το μποϊκοτάζ της ετήσιας επίδειξης μόδας του brand εσωρούχων το plus size μοντέλο, δήλωσε ότι ηγείται της πρωτοβουλίας για "το καλό της κόρη της".

Το μοντέλο εμφανίστηκε σε εκπομπή του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου Channel Seven και είπε ότι δεν την νοιάζει αν δεν βαδίσει ποτέ στην πασαρέλα για το Victoria's Secret Show και ότι εστιάζει στη βελτίωση των προτύπων στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

"Βαρέθηκα και κουράστηκα να βλέπω τον ίδιο τύπο σώματος" ανέφερε η Ρόμπιν Λόουλι και πρόσθεσε: "Δεν ζητώ από τους ανθρώπους να μποϊκοτάρουν τα κορίτσια, απλώς θέλω να προστεθεί διαφορετικότητα. Θέλω να μην υπάρχουν αποκλεισμοί, να συμπεριλάβω μερικά άλλα μεγέθη".

"Τόσες πολλές νέες γυναίκες παρακολουθούν το σόου και φιλοδοξούν να έχουν αυτά τα σώματα κι αν συμπεριλάβουμε μόνο μερικά διαφορετικά μεγέθη πιστεύω ότι θα βοηθήσουμε τόσες πολλές νέες γυναίκες να αισθάνονται περισσότερη αγάπη για το σώμα τους".

https://www.instagram.com/p/BpBdRsenNxf

Η Ρόμπιν Λόουλι δήλωσε ότι θα "συγκλονιστεί" εάν το αμερικανικό brand εσωρούχων δεν εντάξει ένα μοντέλο με χυμώδες σώμα στο σόου του.

"Εάν δεν χρησιμοποιήσουν έστω μία κοπέλα με καμπύλες, θα σοκαριστώ. Και αν απλά δεν το κάνουν, μην αγοράζεται τα πράγματα τους", είπε.

Ο Ρόμπιν Λόουλι, η οποία φορά ρούχα μεγέθους 14, έγραψε ιστορία το 2015 όταν έγινε το πρώτο plus size μοντέλο που εμφανίστηκε στο ετήσιο τεύχος με μαγιό του Sports Illustrated σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ