ΜΟΔΑ

Yποσιτισμένη! Η Bella Hadid απαντάει στα σχόλια πριν το Victoria's Secret Fashion Show

Yποσιτισμένη! Η Bella Hadid απαντάει στα σχόλια πριν το Victoria's Secret Fashion Show

Το 22χρονο top model, Bella Hadid, ανάρτησε μερικά σέξι στιγμιότυπα στο Instagram από τις πρόβες της για το ετήσιο Victoria's Secret Fashion Show. Τα σχόλια ήταν τα περισσότερα θετικά. Ωστόσο κάποιοι σχολίασαν την εμφάνιση της ως "τραγική" ενώ την αποκάλεσαν και "υποσιτισμένη".

Στις λήψες η Χαντίντ φοράει ένα μαύρο σετ εσωρούχων και ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατου.

"Στις πρόβες του @victoriassecret σήμερα. Ανυπομονώ να δείτε όλες τις όμορφες στολές... είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι και πάλι μέρος της επίδειξης, νιώθω πιο ευτυχισμένη και πιο υγιής από ποτέ" ΄γραψε στη λεζάντα της.

"Πολύ κοκαλιάρικο" σχολίασαν για το σώμα της οι τοξικοί χρήστες του διαδικτύου. "Κάποιος να την κεράσει ένα μπιφτέκι" πρόσθεσε άλλος.

"Όλοι οι σωματότυποι είναι διαφορετικοί και αντιδρούν διαφορετικά σε προπονήσεις και διατροφές" έγραψε στη συνέχεια η Χαντίντ, υπερασπιζόμενη τη φιγούρα της.

https://www.instagram.com/p/Bpuq7ItgfC2

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χαντίντ ο Hadid έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό της online.

Τον Απρίλιο την κατηγόρησαν για πλαστική χειρουργική επέμβαση. Στο παρελθόν και η μεγαλύτερη αδελφή της, η Gigi έπεσε θύμα κακοπροαίρετης κριτικής για το σώμα της και τις πολλές αυξομειώσεις στο βάρος της.

Τότε η Τζίτζι υπερασπίστηκε την εικόνα της απέναντι στους επικριτές εξηγώντας τους ότι η αυξομείωση οφείλεται στο πρόβλημα υγείας της.

Η μεγαλύτερη Χαντίντ πάσχει από τη νόσο του Hashimoto, ένα αυτοάνοσο που επηρεάζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ